Удоволствието вече има ново име! Най-модерният “Bar & food”, уникалният „Пастис“, отваря врати в Благоевград
11.10.2017 19:05 Mobile watches 5745 прочита Mobile comments 0 коментара

Най-модерният “Bar & food” отваря врати в Благоевград след двумесечен ремонт. Заведението, за което struma.com първа писа, е собственост на съпругата на председателя на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков. Напълно реновираният бар се намира на мястото на бившето кафе „Портокал“ на гърба на Стоматологията в Благоевград и е наречено „Пастис“.

Според хора от бранша, „Пастис“ е най-модерното заведение от типа бар, предлагащ и храна, в региона. Както вече съобщихме, мястото е направено според най-новите тенденции в интериорния дизайн. Освен с модерна и приятна обстановка обаче, барът ще привлича клиенти и с меню, в което са намерили място най-добрите рецепти от световната кухня, приготвени от трима изкусни майстори-готвачи.

Управителят на „Пастис“ Иван Йовков сподели пред наш репортер, че в менюто им има блюда и напитки за всеки вкус и всеки джоб, а обслужването ще бъде безупречно. Новото заведение е подходящо както за събиране с приятели, така и за семейни и бизнес срещи и вечери. Всеки ден „Пастис“ ще предлага и вкусно обедно меню на атрактивни цени. Удоволствието вече има ново име "Пастис" / зад стоматологията / в Благоевград.

Петя Петрова