Важно! ПРОФИ КРЕДИТ България дава подарък по избор за Коледа
12.10.2017 15:08 Mobile watches 612 прочита Mobile comments 1 коментар

Компанията за бързи кредити дава възможност на всички желаещи да изберат своя подарък за Коледа. Единственото, което трябва да направят е да посетят офис на ПРОФИ КРЕДИТ България, да попълнят талон за участие и да отбележат един от трите възможни подаръка - Iphone 7, 49-инчов SMART телевизор Samsung или лаптоп HP, като участието не е обвързано с кандидатстване или усвояване на кредит.

Коледната томбола се реализира в периода 1.10 - 31.12.2017 г. Всеки месец ще бъде изтеглен по един късметлия, който ще бъде зарадван с подарък, избран от него.

Всички, които искат да се включат в томболата, могат да го направят като посетят офиса на ПРОФИ КРЕДИТ в Благоевград на адрес ул. "Васил Левски" 3 или в някой от другите 45 града, в които компанията има свои представителства.

ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още пет страни в Средна и Източна Европа и Югоизточна Азия - Чехия, Словакия, Полша, Русия и Филипините. Компанията предлага кредити от 100 до 5000 лева с максимално улеснена процедура, минимум документи за кандидатстване и е една от водещите небанкови финансови институции в страната. Заявка за бърз кредит може да бъде направена онлайн на www. proficredit. bg, с посещение в офис или по телефона, на 0700 17 011.

П. Петров

1 коментар
Коментирай
13.10.2017 08:51 | Боби
Да попитам "Струма", защо предишната статия не може да се коментира
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката