Алла Пугачова се показа без грим (Вижте я естествена за първи път)
5.10.2017 09:20 Mobile watches 1182 прочита Mobile comments 2 коментара

Примадоната на руската естрада Алла Пугачова реши да изненада феновете като се пусне натюр.Снимката, как се представя сутрин пред любимия си Максим Галкин, обаче предизвика повече шаш и шок, отколкото възторжени отзиви, разбра HotArena.

Изпълнителката на „Милиони алени рози”, пусна свое фото без всякаква козметика и с рошава коса. Кадърът обаче не предизвика желаните харесвания, хвърли в паника почитателите на певицата.

Примадоната обикновено се появява в „пълно въоръжение”, коментират блогъри. Тя винаги е с обилен грим, прическа или перука, пише „Телеграф”.

Сега обаче Алла е решила да застане пред феновете си в напълно натурален вид. И както се вижда, тя изобщо не се стеснява от истинското си лице.

Най-шокиращия елемент от фотографията е розовият пеньоар, с който певицата е облечена.Явно домакинските й одеяния, никак не се вписват в образа й на звезда.

Иначе в поста си под снимката, звездата на руската естрада благодари на Бог за „новото утро в нейния живот и ден”. И си пожелава те да не бъдат помрачени от хорската злоба.

2 коментара
Коментирай
5.10.2017 10:22 | Митьо Пищова
Ами за годините си бабата изглежда съвсем ОК! Явно младият и мъж я пори яко като риба!
5.10.2017 19:12 | Митко Бомбата
Нещо ама изобщо не ми прилича на нея
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката