,    -
Беглец от правосъдието в Благоевград! И фирма "Елос" издирва ексченгето Г. Прегьов, скрил се в Лондон от съд, полиция и прокуратура, ето каква схема е изобретил и на работното си място
12.10.2017 10:37 Mobile watches 5033 прочита Mobile comments 5 коментара
Героят от разследването на Struma.com се покри след като влезе в съда по дело за измами на гастарбайтери. Работодателят му от охранителната фирма, не може да му връчи заповедта за уволнение, правил схеми с клиентите ѝ!

Голям "играч" се оказа героят от продължилото с месеци разследване на struma.com, бившият полицай Георги Прегьов. Той влезе в съда за измами на гастарбайтери в Лондон, които останаха излъгани, без работа и препитания, независимо, че внесли парите, които Прегьов поискал.

След като го разобличихме прокуратурата и полицията се задействаха и той стана техен "клиент". След като влезе в съда, обаче Прегьов успя да избяга в Лондон и в момента следите му се губят Докато се надяваше да му се размине той работи в охранителната фирма на кума си Пене Алексиев, фирма "Елос".

И там обаче Прегьов се издънил "Приех го на работа, върнал се от Лондон, в труден за него период", коментира шефът на една от най-големите фирми за охрана в Югозапада, бившият полицай Пене Алексиев.

"Предложих му работа, добра заплата и го предупредих да си върши съвестно задълженията, все пак аз съм негов кум. Реших, че като сме близки, няма да злоупотреби с доверието ми. Обаче той излага и мен. С месеци не успявам да връча заповедта му за уволнение, тъй като избяга и от нас.

Взимал суми от клиентите ни, но не ги е отчитал във фирмата. Търсят го хора, които е заблудил и взел пари. Установихме, че не е отчитал пари, взети от наши клиенти. Те казват, че са си платили, а при нас не е постъпило нищо. Създаде проблем и при нас.

Нямам адрес, на който да изпратя документите му. Единственият му роднина тук е неговата майка, съпругата му също е в Англия", каза Алексиев, опарен от кумеца си.

Прегьов не се явява на съдебните заседания за измамата в Лондон, където на спирка Виктория той посрещаше излъганите гастарбайтери, вземаше им парите и започваше да ги мотае. Потресаващи бяха сигналите до нас в края на 2012 година. Отсъствието му принуди власите да започнат да го издирват официално. Засега няма резултат.

П. Попов

5 коментара
Коментирай
12.10.2017 11:51 | SS
Хахааха на пенка само така, а що не го питахте тия пари с документи ли са или са от тия дето си плащат без ДДС?
12.10.2017 15:31 | Гошо
Пене сам си е виновен, защото беше оставил некадърния му син Красчо да се занимава с Прегьов, а него и малолетно дете може да го излъже.
13.10.2017 10:30 | А ЗАЩО ЛИ ТАКА?
Е к7ак бе, Красчо е "толко оправно момче" смешници са всички.....
13.10.2017 19:04 | Байко
Ха така, бандит бандита гони...
13.10.2017 20:55 | 345
а на хората които напускат пен4о не им дава заплатите и он е аидук
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката