Операция "Антидрога" в Пиринско! Ето какво намериха полицаите
6.10.2017 13:21 Mobile watches 1667 прочита Mobile comments 0 коментара

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 05.10.2017г., от полицейски служители на РУ-Петрич и служители на сектор „БОП“ при ОДМВР-Благоевград, в местността „Манастира“, землище на гр. Петрич, са намерени и иззети зелени, тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 15, 300 килограма. За случая е уведомена РП-Петрич. Работата продължава.

На 05.10.2017г. в гр. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на къща, обитавана от К. К. /34г. / от гр. Сандански. В хода на проверката е намерена и иззета около 14, 80 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. К. К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 05.10.2017г. в с. Калиманци, общ. Сандански и с. Катунци, общ. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на жилища, обитавани от Б. Л. /41г. / от с. Калиманци. В къщата в с. Калиманци е намерена и иззета електронна везна и около 3 575 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в жилището в с. Катунци, е намерена и иззета около 115 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

П. Иванов

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката