Екшън! Започна премахването на старите железни щандове по ул. "Тома Митов"! Собствениците роптаят
6.10.2017 13:33 Mobile watches 1434 прочита Mobile comments 2 коментара
Петричани все по-близо до целта за нов закрит пазар

От рано тази сутрин започна премахването на старите железни щандове, намиращи се на ул. "Тома Митов" в Петрич. Това са първоначалните стъпки, които община Петрич трябва да направи до понеделник, когато фирмата изпълнител на проекта за пазара "Пазари Петрич" ДЗЗД ще започне строително ремонтни дейности.

Търговците, намиращи се до сега на тези щандове вече ще извършват дейността си пред сградата на "ГУМ". Пред нас днес те се оплакаха, че никой не ги е уведомил, че започва демонтирането на щандовете. Ето какво казаха някои от тях:" Идваме тази сутрин на работните си местата и какво да видим, щандовете ни са премахнати, а никой не ни е уведомил. Защо общината не е информирала, за да бъдем ние подготвени? "- попитаха те.

Потърсихме за коментар служителите на Общинска администрация, който заявиха, че от вчера е започнало съобщаването на заинтересованите лица, че започва премахването на обектите.

Припомняме ви, че новият зеленчуков пазар ще бъде закрит.

Проектът е на стойност 1,3 млн. лева като финансирането бе осигурено от Министерството на регионалното развитие и благоустройство.

Ани Георгиева

2 коментара
Коментирай
6.10.2017 18:52 | ГЕОРГИ
ДАНО ЗА 2 ИЛИ 3 ГОД. ДАГО НАПРАВЯТ ТОВА УДОБСТВО. ПО РАНО НАДАЛИ.
7.10.2017 00:06 | haha
минимум 2 седмици преди това е требвало да предупредат хората, но това става само в цивилизованите страни
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката