Парите не му намериха нова любов! Тотомилионерът от петричкото с. Първомай завеща палата си за 200 000 лв. на племенника си, върна се при жена си
12.10.2017 13:29 Mobile watches 7674 прочита Mobile comments 1 коментар
Овчарят – тотомилионер от петричкото село Първомай, Здравко Траянов изненада племенникът си Андон, завещавайки му къщата си за 200 000 лв, в селото

Малкият палат бе построен преди повече от година и половина. Къщата е двуетажна, а за нея Здравко се бръкна с 200 хиляди лева.

„Построена е по швейцарски стандарт. Обзаведена е отвсякъде. Има парно. Попът я освети“, споделя още пред „България Днес“ тотомилионерът Здравко. След като Траянов се върна при съпругата си в Петрич, той почти не се прибира в родното си село. Здравко заявил на племенника си, че може да ползва цялата къща, тъй като той нямал намерение повече да живее там. Разправял, че иска да прекара цялото си време с жена си и едно от децата им в Петрич.

„В момента къщата се стопанисва от племенника на Здравко. Той почти вече не се вясва в селото. Идва рядко, и то за да види как е любимият му роднина. За последно го мяркахме преди няколко месеца тук. Беше със сина си, който е болен“, разказват хората от село Първомай.

Бившият овчар винаги е твърдял, че е бохем. Сега, когато вече отново е при семейството си, той пак не спира да си харчи парите, както му е кеф. Разбира се, Траянов издържа и близките си. Преди време Здравко е купил кола на дъщеря си.

Бившият овчар се събра със съпругата си преди повече от половин година. Жената на Здравко няколко пъти го моли за помощ, след като той удари шестица от джакпота, но той не искаше и да чуе за нея. Явно с времето Траянов е разбрал, че съпругата му е точният човек за него, и сега живеят под един покрив.

Животът на Здравко се е променил много след печалбата. Той вече не работи, а прекарва времето си в забавление. Пие по няколко питиета с приятели по време на сладка раздумка и така всеки ден. Траянов планираше пътуване до Дубай.

1 коментар
Коментирай
13.10.2017 17:21 | Гого
Спаси племенника си от банката да му вземе всичко, измамника и алчен до костите си Андон Маринков, цялото семейство са такива, само пари не им стигат, що работници смени и изгоряха там... сега го прогони, защото искал част от парите да купи -дом на детето си, бил се върнал при жена му-т да му харчи парите, думу на сестра му и Андон -измамника... човек сам си е виновен за всичко и добротата си, но има Гостпод-забавя но не забравя....
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката