Паркинги и гаражи в Благоевград в акция! Закопчаха десетки автомобили в района на Младежкия дом, хората пищят :Не е синя зона, това е рекет!
6.10.2017 13:14 Mobile watches 3755 прочита Mobile comments 11 коментара

Масирана акция по неправилно паркиране проведоха от "Паркинги и гаражи" в Благоевград, 10 автомобили бяха заключени със скоби в района на Младежкия дом, вчера.

"Не е нормално това, което се случи, та тук не е синя зона, това е рекет", коментираха гневни шофьори, станали жертви на действията на служителите на фирмата.

Репортерска проверка установи, че наистина вчера са съставени над 80 акта за неправилно паркиране и са закопчани със скоби около 30 автомобила. Причината обаче се оказа основателна. Независимо, че не е синя зона, вчера паркирането в тази част на града е била забранена, заради участниците в парада послучай 105-годишнината от Освобождението на Благоевград и Пиринска Македония.

Местата са били определени само за участници във възстановките, парада и официалните гости. Въпросът е защо не са уведомявани шофьорите, докато са оставяли колите си на мястото, и защо постоянно не е имало човек, които да ги предупреждава.?!

Петя Иванова

11 коментара
Коментирай
6.10.2017 13:23 | питанка
А КАКВО САВА НА УЛ. "вАСИЛ МЕЧКУЕВСКИ" ЗАД СЪДА--УЖАС, АМА СИНЯТА ЗОНА НИКАКВИ ГИ НЕМА..... ЩЕТО НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ ОТ СЪДА ИЛИ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ПОПАДНАТ И ТАМ ВСЕКИ СИ ПАРКИРА КАКТО И СКА БЕЗ- ДА ПЛАЩА.....
6.10.2017 14:39 | възмутен
Е това е панент на българите, значи от статията се разбира, че промените са за 1 ден, и съгласете се, че не всички водачи могат да разберат за тези промени и забрани, и там като на гюме ги чакат и ги санкционират, а от коментара за зоната зад съда, е ясно, че там си е синя зона, но никой не ги проверява и не санкционират нарушителите... Е ТОВА Е САМО БЪЛГАРСКА РАБОТА.....
6.10.2017 15:49 | КОЙЧО ОТ ПОРОЙ
Сестрата на зам. кмета Хр. Шопова да се е сдобила с нещо от общината, да или -не, и какво е това нещо..... града ни не е толкова голям и няма как да не се научи.....
6.10.2017 16:23 | Кукуруку
Синята зона немедлено трябва да се премахне. Не върши никаква работа. Чист рекет и осигуряване на работни места на наши хора.
6.10.2017 16:59 | МИЛЕНА
[quote=КОЙЧО ОТ ПОРОЙ] Сестрата на зам. кмета Хр. Шопова да се е сдобила с нещо от общината, да или -не, и какво е това нещо..... града ни не е толкова голям и няма как да не се научи..... [/quote] МОЛЯ, УТОЧНЕТЕ КАКВО Е ТОВА НЕЩО?
6.10.2017 17:49 | ток 300лв мама ви мръсна
чист рекет ...двайни стандарти от най ниските ниве до най високите..... работят избирателно..... на нормялния народ жо щават той си трае и не протестира..... така е дряги ме смехурковци ке ни цедят като овче мляко и ще си ни крадат..... докато не се научем че НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ВИСЧКИ ДЪРЖАВНИ МИШКИ РАБОТЕЩИ И НЕРАБОТЕЩИ..... а те нагли необразовани (80-90%) на тези от синя зона им звъня често да подавам сигнали за БЕЗОБРАЗНИ ПАРКИРАНЯ ИЗ града те ми задават въпроси кой съм от къде съм и като цяло резултат няма.... веднъж звънях за един бунак с мерцедес на почките до театъра говорих със слугител на зонате ....а той.... изплашен та изплашен.... и ми казва.... аааа не мога да се занимавам с тея само хроблеми ше имам.... е казвам му нали това ти е работата да следиш за реда на паркирането да сигнализираш нарушенията..... той се опита мен да изкара виновен .....казах му човече така ще тънем в бедност мизерия и беззаконие докато умрем ....той вика не ми пука.... е докато НЕ ни пука та
6.10.2017 18:31 | ,b,m
Защо не са уведомявани шофьорите, докато са оставяли колите си на мястото... защото не са си го донесли от вкъщи това място.
7.10.2017 00:03 | Фатис Путаракис
[quote=МИЛЕНА]УТОЧНЕТЕ КАКВО Е ТОВА НЕЩО[/quote На Митю Пищова "питона"!
7.10.2017 10:02 | В.
Този същият всеки ден виси на плочките и никой нищо не му прави!!!
7.10.2017 18:17 | Да да да
На селяните не им трябва диня зона! Те са свикнали да паркират по поляните. В цяла Европа има синя, че дори и зелена зона!!! Но има апарати или си копуваш билетчета за паркиране!!! Няма такива палячовци да им плащаш, всичко е с sms. Но когато минат специалната общинска полиция ти лепва на стъклото глобата и ме ги интересува кой кум, кой сват!!!!!
7.10.2017 23:39 | същия
Единствените, които "пищят" са мухите в простите ви и неграмотни кратуни! Няма по-жалки екземпляри от природно ощетените драскачи на струма дот ком. Повръща ми се от т. нар. ви стил на предоставяне на информация! Сложно ли се изразих? Не успяхте да разберете? ОК, с една дума - палячовци.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката