С концерт на Графа завършиха празничните прояви за Деня на Банско
6.10.2017 14:11 Mobile watches 533 прочита Mobile comments 2 коментара

Един от най-успешните изпълнители на българската музикална сцена през последните 15 години – Графа, бе музикалният подарък за жителите и гостите на Банско, по случай 105 –та годишнина от Освобождението на града. Със своите 11 издадени албума, коронован за изпълнител на десетилетието и повече от 20 Топ Тен сингли в българските класации, певецът създаде неповторима атмосфера за своите почитатели в планинския курорт.

Повече от един час звучаха хитове, сред които любимите на младото поколение песни „Дим да ме няма“, „Causa Perduta“, „А дано, ама надали“, „Както Иска“, „Невидим“, „Никой“, „Чуваш ли ме“, „Враг“, „Слънце в очите ти”, „Давам всичко за теб”, „Седемте езера”, „Заедно”, „Искам те”, „Ако има рай”, „Крадена любов”, а ефектна заря сложи точката на концерта.

В по-ранните часове на празничния 5-ти октомври, децата на Банско участваха в станалия традиционен турнир „Детето риболовец без дрога”. На язовир „Белизмата” малките запалени риболовци премериха сили помежду си, като за отличилите се имаше награди, връчени им лично от кмета Георги Икономов и неговия заместник Асен Кирицов.

В. Иванова

2 коментара
Коментирай
6.10.2017 19:01 | Грешка
Празниците на Банско не са завършили с концерта на Графа. Скоро ще завършат с разкритията на шуробаджанаците. Или някой ще каже, че в община Банско няма такива!?
6.10.2017 22:14 | Не е грешка
О-о, има и още как. С нетърпение чакам да ги видя. Като се почне с юрисконсулта на общината и племенник на кмета и се свърши с изпълнителя на всички обществени поръчки и кумец на кмета.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката