Спокойно петричани, скоро ще се разхождате по улица "Места" без да потъвате в кал и прахоляк
6.10.2017 14:41 Mobile watches 1442 прочита Mobile comments 5 коментара

Има "светлина в тунела" около намиращата се в окаяно състояние петричка улица "Места". Читатели на struma.com се оплакаха от лошото състояние на улица "Места" в Петрич, където изключително трудно се осъществява движението на автомобилите и преминаващите от там камиони, заради големи дупки след отстраняване на авария от "ВиК".

Попитахме зам. кмета е Минка Салагьорова какво се прави по улицата и докога ще е в такова състояние и ето какво ни отговори тя: "Извършена до момента бе подмяна на водопроводни клонове на ул. "Места", което е по споразумението с Министерството на регионалното развитие и благоустройство. Тази подмяна на водопровода създаде доста трудности, тъй като стария водопровод бе доста износен. За осъществяването на процеса бе използван метода "тръба в тръба". Сега след като вече подмяната бе завършена ще се започне с асфалтирането. Както знаете бе избран изпълнител за благоустрояването на улица "Места" и очакваме до дни да започне асфалтополагането. "- заяви Минка Салагьорова.

Припомняме ви, че за изпълнител на обществената поръчка бе избрана благоевградската фирма "Пиринстройинженеринг". Стойността на поръчката е близо 200хил. лв. с ДДС, като на 652 метра от улица "Места" ще бъде положена нова асфалтова покривка.

Ани Георгиева

5 коментара
Коментирай
6.10.2017 18:50 | ГЕОРГИ
АБЕ МЕСТА ДОБРЕ АМА КОЙ ТЪПЧО ИЗМИСЛИ ТИЯ ТЕСНИ КРЪГОВИ ЯВНО ЯКО Е КЯРИЛ ЗА ТАЯ ГЛУПОСТ. В ЦЕЛ СВЕТ КРЪГОВОТО Е УДОБСТВО САМО В ПЕТРИЧ НЕУДОБСТВО.
6.10.2017 21:19 | заблуда
Цялата улица Места е превърната в паркинг въпреки че има забраняващи знаци а същата улица се явява и като околовръстен международен път!, пълен абсурд е да видиш как полицейските коли си минават невъзмутимо въпреки че заради това неразборно паркиране на улицата от двете страни се получава една какафония -едни големи ядове за шофьорите на преминаващите автомобили, но, малко по нататък ще ви спрат тези същите полицаи и ще ви търсят-гражданска -преглед -колан и т, н, но не си правят труда да направят превенция на знаците и неправилното паркиране!!! Ето това е от години и не вярвам някога да се променят нещата!! Закони които се прилагат избирателно и тенденциозно!!! Нали!!?
6.10.2017 22:39 | мнение
Арно си е у Петръч селянията е власт шо искате вия а . Айде нема нужда
7.10.2017 16:27 | Млад оФчар
Я като сун от наше село и си карам само вътре у селото трябва ли да си вадя Гражданска отговорност. Некой ако знае къде е офиса за Граждански застраховки у наше село да ми даде линк, е-мале или в краен случай да сложи табелки до дестимацията. аФтър шейв -Кукуряхцево- ОколоГеговско шосе- Боровичане дистрикт.
7.10.2017 16:52 | Димо НАДВОДОВ
Когато се правеше архитектурният план всички спахте . Немой сега да недоволствате, ами като минавате по улицата си отваряйте очите на 4. И си спомнете за Славния Божика, старата антика, дето дърпаше мастика и завеща по една мотика. кой където иска да си я ..атика или да я настъпва когато иска, за да бъде споменът -свеж.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката