Българско Национално Обединение - бюлетина 20
11 март 2017 06:50 Mobile watches 4204 прочита Mobile comments 0 коментара

Българи, скъпи сънародници, призоваваме Ви да вникнете в нашите думи, защото ние не си пилеем времето, правейки напразни обещания. Допускаме възможността, че може би Ви е станало отегчаващо непрекъснато да четете и слушате това, как някой гарантира промяната в страната ни, защото сте изгубили надежда и именно за това е важно да ни изслушате, защото ние- БНО, сме двигателя, който заработва с пълна мощност, за да върнем Вашата вяра обратно, за да осигури за Вас едно по-добро място за живот, едно сигурно и красиво бъдеще, добро развитие на Вашите способности, задоволяване на Вашите потребности.

Даваме всичко от себе си за благото на страната ни, защото искаме да сме виновни за чувството, което ще изпитате избирайки нас, а то е: „Обичам родината си и още повече- нейната държава!„ и тогава, ние ще изпитаме най-голямото удовлетворение!

Ние- Българското Национално Обединение, сме тази светлина, надежда и сила, която Вие винаги сте желали!

С нас се слага окончателен край на корупционните практики и престъпните схеми за забогатяване, край на ценностната ни деградация! Силно вярваме в промяната, вярвайте и Вие, защото БНО е едно ново начало. Наш основен приоритет е да запазим суверенитета и единството на нацията, демократичните ценности, устойчиво икономическо развитие и просперитет на страната ни, увеличаване благосъстоянието на обществото.

Българи, имаме нужда да осъзнаем, че държим силата в ръцете си и не бива да продължаваме да се примиряваме, а обединени заедно, да пречистим системата от несправедливост, алчност и невежество. Обединението ни в екип с общи виждания за управлението на страната ни, ще допринесе за по-добри интелектуални действия, за да изградим доверие и справедливост в управата ни, а силата, която ще притежаваме не може никой и нищо да я разруши. Обединете се- млади и стари, учащи или образовани, на прага на бедността или експерти в бизнеса, oт всички етноси и религии, защото всички ние милеем за НАШИЯ ДОМ, за бъдещето на нашите деца.

Ето нашите основни тези:

* Време е НАРОДЪТ да спечели изборите!

* 30 години хората във властта не направиха нищо, за да живеем по-добре, време е НИЕ ЗАЕДНО да се обединим за промяната! *Корупцията е бич за народа!

*Плащаме за здравеопазване- няма го; плащаме за пътища- няма ги; плащаме за всичко, а нямаме нищо. Време е да получим това, за което работим и за което плащаме- за един нормален живот!

* “ЗА” връщане на откраднатото и затвор за тези, които ограбиха България и народа ни!

* “ЗА” силна, некорумпирана и независима съдебна система, полиция и армия!

* “ЗА” работа за всеки, за да останат българите в България и да не се превръщат в роби в чужбина!

* “ЗА” конкретни реформи в образователната система!

Време е да не се делим, а да се обединим!

ОБЕДИНЕНИ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ!

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар