Сн. Архив
Седмият зимен университет на МГЕРБ ще се проведе в Сандански
24 февруари 2017 22:58 Mobile watches 8845 прочита Mobile comments 5 коментара

Младежи ГЕРБ ще проведат седми зимен университет под надслов „Силата да продължим“ в Сандански. Форумът ще бъде официално открит на 25-ти февруари в 09:30 часа.

Седмият зимен университет на МГЕРБ ще бъде открит от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, от областния координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева, кмета на Благоевград Атанас Камбитов, кмета на Сандански Кирил Котев и Богдан Мирчев от фондация „Ханс Зайдел“.

Зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова и председателят на Комисията по образование и наука в 43-тото Народно събрание Милена Дамянова ще представят приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ в сектор „Образование“.

Министърът на енергетиката в правителството на Бойко Борисов Теменужка Петкова и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Владимир Уручев ще представят темата: „Електроенергийната система в страната. Реформи и резултати“.

Бившият регионален министър Лиляна Павлова ще разясни необходимостта от силен държавен ресурс за развитие на инвестиционната политика.

Министърът на труда и социалната политика в кабинета „Борисов 2“ Зорница Русинова и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще представят темата „Социалната политика през погледа на дясното. Отворените европейски пътища за младежко развитие“.

Евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ д-р Андрей Ковачев и Ева Паунова ще обяснят на младежите от ГЕРБ какво следва след избора на нов председател на Европейския парламент. Евродепутатът Емил Радев ще представи темата „България – лидер в овладяването на бежанската криза“.

Председателят на Комисията по енергетика в 43-тото Народно събрание Делян Добрев ще разясни пред младежите от ГЕРБ кои са предпоставките за работеща икономика.

Христо Гаджев, член на Комисията по отбрана и сигурност в 43-тото НС, ще представи пред младежите от ГЕРБ панела „Националната стратегия за сигурност в контекста на глобалните заплахи“.

Седмият зимен университет на МГЕРБ ще се състои в парк-хотел „Пирин“, град Сандански. Събитието ще се проведе на 25-ти и 26-ти февруари 2017 г. /събота и неделя/.

Очаква се на форума да присъства председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Коста Иванов

5 коментара
Коментирай
25.02.2017 04:49 | !
ЗА ГЕРБ !!!
Скоро ГЕРБ ще пие по една студена радиоактивна кръстилска вода
25.02.2017 06:57 | ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ---
ЧЕТИ..... за тая история
260 000 лева общински пари погребани в радиоактивния водопровод за с. Кръстилци и ГЕРБ мълчи що ...??? на г- н Михайлов трябва да му се повдигне обвининие за безстопанственост, а не да се реди у листата на ГЕРБ .
25.02.2017 08:16 | Плешивмишотплоски
Надявам се, Бойко да дойде и да ни покаже как се гаси пожар в лабораторни условия, а пък Цветанов да ни врътне едно кълбо напред на шарения мокет. Вероятно Кмета-домакин ще открие университета с предварително написани две изречения . Това ми е достатъчно! От другите корифеи в управлението и присвояването на еврофондове, пардон усвояването не искам нищо.
25.02.2017 10:36 | саксонец
Колко добре може да се живее с народни пари, субсидиите на партиите трябва да се увеличат двойно, за да има повече учебни занимания от този тип. Добре, тези които са на софрата ги разбирам, те са ок, но останалия целокупен български народ защо гледа с ококорени очи. Сега на изборите пак ще отидат напълно доброволно да си сложат оковите, няма воля за друго развитие.
25.02.2017 17:11 | .
чети ИЗБИРАТЕЮ !!
кмете Котев всички продажби на земеделски земи са незаконни .....и какво правим сега ??? Общинска служба Земеделие Сандански Удостоверение Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции. няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ . АНДОН КОТЕВ началник на Общинска служба Земеделие гр. Сандански
С такива престъпни удостоверения се изпродадоха сумати общински, частни и черковни ..
ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ !!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар