/Видео/ Добре е политиците на чуят, преди да почнат да обещават! 67-г. петричанин Благой с "анализ" на политическата обстановка в страната, живота на пенсионерите и безнаказаността на престъпниците
25 февруари 2017 11:43 Mobile watches 61534 прочита Mobile comments 4 коментара

Предизборната кампания започна. Ще станем свидетели на десетки предизборни обещания и хиляди обяснения в "любов" към народа. Затова репортер на struma.com избра един човек от народа, за да направи "анализ" на политическата обстановка, прогнози за изхода от изборите и още... Пенсионираният дядо Благой срещнахме на пазара в Петрич, където продава мартеници, за да успее да спечели някой лев да помогне на сина си финансово..

Според него от 30 години страната ни е постоянно в избори без това да има някакво значение за обикновения гражданин..

Петричанинът има над 40 години трудов стаж в жп транспорта. За тези 40 години къртовски труд получава пенсия от 230лв. Чуйте какво още каза този отруден човек във видеата.

Успех на всички в предстоящите избори!

Ани Георгиева

4 коментара
Коментирай
25.02.2017 14:46 | Ай
Чуй какво ще ти кажа бай Благой. Ние вярно близо тридесет години непрекъснато сме в избори. Но това е така защото изборите са торта, а политиците са червеите, хранещи се от тази тор. Няма ли избори - край с хилядите хрантутници-политици. И си мисля - така или иначе решенията и управлението на страната ни са в ръцете на един човек, но поради изискването на шефовете от Брюксел и Вашингтон го играем демократи и трябва да има парти и партийки от които нищо не зависи, но са нужни, ей така - за фасон. Питам се, ако този дето ни управлява "толкова успешно" изведнъж се превърне в един да речем Пиночет или друг подобен, премахват се партиите и всички онези синковци дето се прехранват около тях ще трябва да работят. Е, за по-малко пари, но обществото ще има някаква полза от тях. Мечтая ли си, мечтая - поне мечтите са без пари.
27.02.2017 11:58 | До редакцията
Този няма четири години трудов стаж. по цял ден бърка в кофите за боклук.
27.02.2017 14:09 | ГЕОРГИ
АЙ ВМЕСТО ПИНОЧЕТ ПОРЪЧАЙ СИ СТАЛИН.
27.02.2017 16:23 | Пешо
А, като продава на моста с/у кметството без касов апарат как отчита оборота? Или само знае да иска, без да да дава.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар