Спецсъдът отказа свобода на Крокодила
6.10.2017 15:15 Mobile watches 1274 прочита Mobile comments 1 коментар

Апелативният специализиран наказателен съд оказва да пусне на свобода подсъдимия за магистрални грабежи, отвличания, опит за убийство на полицай и дългогодишен беглец от правосъдието Емил Милев-Крокодила.

Само преди 3 дни състав на съда с председател и докладчик Петя Колева, Емилия Петкова, Красимира Костова, е отменил определение на Специализирания наказателен съд от 25 септември т.г., с което Милев е бил освободен от ареста, без да му е наложена каквато и да е мярка за неотклонение, съобщава "Правен свят". С окончателното си определение апелативните съдии са оставили подсъдимия в ареста.

Емил Милев е подсъдим за ръководене на въоръжена престъпна група, която се занимавала с отвличания, грабежи и палежи, като има обвинение и за опит за убийство на полицай. Името на Милев нашумя покрай престрелката на магистрала "Тракия" през декември 2009 г., когато трима души, между които и той, отвлякоха турски гастербайтер. След като го завързали за дърво, взели му 5000 евро и тръгнали, били засечени от полицаи и започнала престрелка. Тогава един от групата беше убит, но Милев успя да избяга и се укрива 4 години.

Той беше задържан през 2013 г., а Специализираната прокуратура внесе делото в съда през 2015 г. Оттогава обаче Милев буквално засипва съда с искания за промяна на мярката му за неотклонение, като до този момент те са около 30. Преглед на публикуваните определения, с които Апелативният спецсъд е отказвал до момента освобождаването му показва, че на първа инстанция Милев е срещал коренно различно отношение./Frognews.bg

1 коментар
Коментирай
8.10.2017 13:46 | a
питам аз :има ли изобщо съд в България, и ако има, съдиите нормални хора ли са, за да остават такова чудовище с такива престъпления на свобода ?Този изрод няма как да живее сред обикновенният народ, този иска един куршум и да се свърши с него, иначе още мноиго жертви ще падат, това ли е целта на съда, за да имат работа?????
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката