16 хил. евро за студио в Банско
11.04.2019 12:30 Mobile watches 14025 прочита Mobile comments 2 коментара
В ски курортите купуват българи

Нараснала активност, увеличаващи се обеми продажби, стабилизирани цени и преобладаващи български купувачи – това са основните тенденции на имотните пазари в ски курортите за втора поредна година.

„Основните причини за увеличаващата се атрактивност на имотите в планинските курорти са, от една страна, изкушаващо ниските цени, а от друга страна – подобрената инфраструктура, лесният и бърз достъп от големите градове, натрупаният опит в управлението и поддръжката на комплексите и най-вече – превръщането на ски курортите в зони за целогодишен туризъм“, коментира Полина Стойкова пред "Труд", изпълнителен директор в компания за недвижими имоти. Това дава възможност за по-пълноценно ползване на имотите, удължава сезона и води до възможност за реализиране на доходност, което е допълнителен стимул за покупка, допълва тя.

Обзаведено студио в апарт-хотел в Банско може да се купи за под 18 хил. евро. И то при положение, че се намира в подножието на планината и в непосредствена близост до първа станция на кабинковия лифт.

Двустаен апартамент до ски пистите в Пампорово върви за около 23 хил. евро. И то при положение, че жилището е част от луксозен затворен комплекс, заобиколен от великолепна борова гора и разположен точно до ски пистите.

С. Стоянов

2 коментара
Коментирай
13.04.2019 11:42 | Васил
Подарък да ми правят, не бих го взел. Конструктивно са построени ужасно. Всеки момент биха рухнали. Строените по соцоалозма обаче са много здрави. Облъчващи ретранслатори на всеки сто метра. За мизерията и разрухата да не говоря.
26.04.2019 19:38 | toto говното
АМИ И МЕЙТЕНАС... ВСЕКИ МЕСЕЦ КРАДЦИ
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката