"Екометал" откри нова база за изкупуване на стари автомобили за скрап в Сандански
18 май 2023 12:54 Mobile watches 39221 прочита Mobile comments 11 коментара

В Сандански на бул. „Европа“ 37 откриха нова база за изкупуване на скрап. Ето каво пишат от "Екометал".

Имаме удоволствието да обявим откриването на нашата нова база в Сандански, България, посветена на изкупуването на стари автомобили за скрап

С нашия ангажимент към устойчиви практики и нарастващото търсене на рециклирани материали, това начинание ни предоставя вълнуваща възможност да допринесем за кръговата икономика, като същевременно предоставяме ценна услуга на общността. 

В тази публикация в блога ще разгледаме детайлите на нашата нова база и ще подчертаем предимствата, които тя предлага на жителите на Сандански и околностите. 

Удобно местоположение: 

Разположена в сърцето на Сандански, новата ни база предлага удобство и достъпност на собствениците на автомобили, желаещи да продадат старите си автомобили за скрап. Независимо дали живеете в Сандански или съседните райони, нашето местоположение осигурява лесен достъп за физически лица и фирми, които се интересуват от отговорното изхвърляне на старите си автомобили. Ние сме посветени на това да направим процеса възможно най-безпроблемен, като гарантираме безпроблемно изживяване за нашите уважаеми клиенти. 

Конкурентни цени: 

В нашата база в Сандански се стремим да предлагаме конкурентни цени за стари автомобили, предназначени за скрап. Ние разбираме значението на справедливата стойност и прозрачността и нашият екип от експерти се ангажира да предоставя точни оценки и оферти с най-висока цена за всяко превозно средство, докарано до нас. Избирайки нашите услуги, клиентите могат да бъдат спокойни, че получават възможно най-добрата цена за своите стари автомобили. 

Отговорност към околната среда: 

Устойчивостта на околната среда е в основата на нашата бизнес философия. Чрез установяването на нашата база в Сандански, ние целим да насърчим отговорното изхвърляне и рециклиране на стари автомобили, минимизирайки въздействието върху околната среда, свързано с автомобилните отпадъци. Ние се придържаме към строги екологични разпоредби и използваме най-съвременни процеси за рециклиране, за да спасяваме ценни компоненти и рециклираме материали, като намаляваме отпадъците на сметищата и опазваме ресурсите. 

Рационализирани процеси: 

Разбираме, че удобството и ефективността са от съществено значение, когато става въпрос за продажба на стари автомобили за скрап. Нашата нова база в Сандански е оборудвана с рационализирани процеси, за да осигури гладко и спестяващо време изживяване за нашите клиенти. От първоначалните запитвания до оценките на превозните средства и окончателните транзакции, ние проектирахме нашите процеси да бъдат бързи, прозрачни и ориентирани към клиента. Ние ценим вашето време и се стремим да направим процеса на продажба възможно най-лесен. 

Безплатен транспорт от адрес, документ за бракуване, плащане в брой: 

Осигуряваме безплатен транспорт и взимане на колите от адреса на клиента, за всеки закупен автомобил издаваме удостоверение за дерегистрация важащо пред КАТ, с което бързо и лесно може да го снемете от отчет и бракувате, а заплащането става в брой на място. 

Кол-центъра ни работи всеки ден от 08 до 20 часа и осъществява онлайн оценки на колите на момента. 

С радост стартираме новата ни база за изкупуване на стари автомобили за скрап в Сандански. 

С нашето удобно местоположение, конкурентни цени, ангажимент за екологична отговорност, рационализирани процеси и подкрепа за местната икономика, ние сме уверени, че нашите услуги ще отговорят на нуждите на собствениците на автомобили, търсещи отговорни решения за изхвърляне. Нека заедно прегърнем устойчивостта, да насърчим рециклирането и да окажем положително въздействие върху околната среда. 

Посетете нашата база в Сандански днес и ни позволете да ви помогнем да превърнете стария си автомобил в ценен ресурс за бъдещето.

11 коментара
Коментирай
18.05.2023 13:03 | Сандански
Всичко е ясно, ама не разбрах къде се намира това "прекрасно" място
18.05.2023 13:10 | .
Да се разходят по местните автокъщи, там е пълно
18.05.2023 14:44 | пачка метал
гуровци да го духате
18.05.2023 17:49 | курмидар
Каква е тая фирма дето изкупува само автомобили за скрап. Пернишки айдуци.
18.05.2023 18:10 | Манол
Малкият Мук е виновен !
Как може бе Кметче -Мравка, да направиш града за резил ?
Всеки който влиза в красивият Курорт Сандански, първо се сблъсква с мизерията на входа на Сандански !
Резил и Срам за града !
Ще ни изгониш туристите бе Мравчо !
Марш веднага да оправиш нещата, боклук такъв
18.05.2023 18:25 | Гъзи
Е това вече е резил . Срам за град Сандански.
18.05.2023 23:53 | Вмро
Мравчо вън схемаджия герберски купувач на гласчета
18.05.2023 23:53 | Вмро
Мравчо кажи колко взе от фотоволтаичната централа
18.05.2023 23:55 | Сандански
Мравчо ти си срам и резил повече граждани ти вярвахме, но ти ни предаде на Герб
19.05.2023 11:44 | дедо Вангел
до Манол
какъв град?? Красив курортен Сандански...???.... Хахахахахах.... това е СЕЛЯНСКИ, а не Сандански - пълно гюпци и селяци от Цалим, Цапарево и целата яка. Апаши, сводници и дилъри само.
Мерси.
19.05.2023 14:36 | До дедо Вангел
Дедо Вангеле, прав си така е !!
Ама има една Мравка Смръдлива и крадлива ! Не стига че краде, ами и одриска града с тези отпадъци .
Но предстой друг по голям проблем, сега ще има и пречиствателна станция и до ми помните думите, още по голяма смръдня ще има, като духне вятър право в Хепи ще ходи меризмата от фекалийте !
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар