Grand Hotel Therme и Pulse Therme са големите победители на наградите „Спа на годината“ за 2023 г.
19 август 2023 10:23 Mobile watches 12075 прочита Mobile comments 0 коментара

Връчването на тазгодишните награди „СПА на годината“ безусловно затвърди Grand Hotel Therme и Pulse Therme като най-притегателните локации на СПА картата на България. Те спечелиха първите места в двете водещи категории, а за значимостта на това постижение ясно говори фактът, че организаторът Цвети Разложка и експертното жури, направиха своя избор за победители измежду десетки кандидатури.

Наградите „СПА на годината“ се връчват всяка година и отразяват най-значимите постижения в областта на СПА туризма у нас. Отличаването с тях е признание за най-високо качество на предлаганите услуги, което гарантира максимална клиентска удовлетвореност.

5-звездният Grand Hotel Therme спечели първо място в категорията „СПА център на годината“. Изключително високото ниво на обслужване и качеството на предлаганите услуги получиха заслужено признание от компетентното жури и хотелът грабна най-реномираната награда в областта на СПА туризма у нас още в първата година след отварянето си.

Високата оценка на Grand Hotel Therme беше допълнена с още една престижна награда. Първо място в категорията „Най-добър Термален Спа център“ получи Pulse Therme – просторното Спа бижу, изградено в рамките на хотелския комплекс. Това е най-големият Спа център в България и е отворен както за гостите на хотела, така и за външни посетители. Той продължава да се развива и разширява, за да предоставя най-висококачествените услуги в областта на термалните процедури у нас.

Ето и крайните резултати от избора на журито в отделните категории за „Спа на годината”:

•    Спа център на годината - Grand Hotel Therme
•    Най-добър Tермален Спа център - Pulse Therme

Отличаването с двете престижни награди отразява професионалната работа на екипите, които стоят зад успешното развитие на Grand Hotel Therme и Pulse Therme. И едновременно с това им дава стимул да продължат да правят това, в което са най-добри – да предоставят услуги и обслужване без аналог по отношение на разнообразие и качество.
 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар