Гръцки цех в Петричко на търг за 1,5 млн. лв.
01 август 2019 16:13 Mobile watches 25039 прочита Mobile comments 1 коментар

Голям гръцки цех е обявен за публична продан от частен съдебен изпълнител за 1 563 712 лв. Той се намира в местността „Пинговица“ на петричкото село Кърналово. Площта му е 5001 кв. м. Недвижимият имот е собственост на фирмата „БИ ДЖИ ЕН ЕЛЕКТРОНИКС“ ООД, която е представлявана от гръцките граждани Димитриос Таласинос и Ерикос Константопулос.

Обектът е обявен за публична продан, тъй като върху него има тежести, като договорна ипотека към банка и възбрана. Базата има няколко сгради с различни предназначения, като склад за негорими промишлени стоки, цех за електроника и други. В началото на юни месец, на фирмата е извършена проверка от РИОСВ- Благоевград, съвместно с Дирекция „Инспекция по труда“.

В публикувания, след проверката в Констативен протокол, е отбелязано, че производствените сгради са отдадени за ползване на друга фирма Би Джи Ен Форрер“ ООД. Дейността, която се развива в цеха, е свързана с електроника и окабеляване.

Помещенията са оборудвани и в тях, всеки заинтересуван от цеха, може да развие собствен бизнес.

К. Тодоров

1 коментар
Коментирай
02.08.2019 05:18 | Той
А защо не казахте че оня Божин го построй незаконно върху газопровода, гушна парата и сега маляките да духат супата, да си свършат работата някой хора.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар