Хотел "Свети Никола" в Сандански става на 20 г., хотелът отново гордо ще носи името Спартак
19 май 2022 08:51 Mobile watches 17399 прочита Mobile comments 3 коментара

 20-ият си рожден ден ще отбележи СПА хотел Свети Никола в Сандански. Това ще стане на 24 май с богата и интересна празнична програма. Точно в 20 часа домакините са организирали концерт за всички жители и гости на града, който ще се проведе на площад „България“ – срещу хотела.

В празничната програма ще участват Румяна Попова, Фолкларна формация „Гайтан“, Йордан Николов, „Пиринско тройче“. Празникът ще бъде отбелязан и с красива заря. В 21 часа е началото на тържествената вечеря в ресторанта на хотела, на която са поканени дългогодишни служители, приятели и партньори. 
 
„Двадесет години, изпълнени с много труд, доверие, лоялни клиенти, трудности, които преодоляхме заедно, доказана коректност и висок професионализъм. Навлизаме в най – креативната си възраст, в която живеем с изграден авторитет и оправдано самочувствие. Не спираме да си поставяме и нови предизвикателства, едно от които е смяна името на хотела. 

Започваме ново начало, за което ще трябва още повече труд и постоянство. Във връзка с това променихме фасадата на хотела, реновирахме изцяло визията на фоайето, предстоят ни ремонтни дейности в СПА центъра и основен ремонт на първия етаж“, заяви собственикът на хотела Илия Пасков, който е доказал своите интериорни умения в многобройните реновации през всичките тези 20 години. 

„Правим всичко това, за да подобряваме качеството на предлагания от нас продукт и да надграждаме направеното. Целта ни е повече хора да изберат дестинация Сандански и да преоткрият СПА хотел Спартак за своята ваканция“, допълва Илия Пасков,пред БГ туризъм. 

3 коментара
Коментирай
19.05.2022 20:22 | Уточнение
Като в онзи виц за смянат ана чаршафите в казармата-тия от първия етаж отиват на втория и обратно. И тук ако ще сменят само името... ясно какво ще стане.
19.05.2022 22:49 | Струма
Важното е перинарката наглата карамфилка и семселето божикови да са там
20.05.2022 01:19 | ������,
МНОГО ПОЗДРАВИ НА ЮЛИЯ ОТ НОВО ДЕЛЧЕВО.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар