Информацията за най-добро финансиране е най-важна при избора на банка
07 декември 2022 18:01 Mobile watches 12205 прочита Mobile comments 0 коментара

В днешно време промените се случват доста бързо, много информация ни залива отвсякъде. Човек трудно се ориентира в морето от банкови оферти, а изборът му се затруднява допълнително от непознати термини и банкови процедури.  Изход от ситуацията има и тя е консултация с независим кредитен консултант. Вече и в Сандански тази услуга е достъпна.

Елена Банева е един от новите кредитни консултанти във водещия кредитен посредник Кредитланд. Тя притежава сертификат за завършено успешно обучение, с над 30 годишен опит в обработка на документи.  Запозната е с пазара  на банковите кредити и бързо ще намери най-добрите кредитни продукти за своя клиент.

Те ще бъдат съобразени с неговия кредитен профил и той ще може да направи информиран избор за най-успешна реализация на своите планове.

Клиентите на Кредитланд получават кредитно консултиране напълно безплатно, а услугата е изцяло в защита на техния интерес. 

Кредитните консултанти на Кредитланд препоръчват на хората, които са решили да изтеглят кредит, първо да преценят каква месечна вноска могат да си позволят в дългосрочен план, като най-добре е тя да не надвишава 30-40 процента от дохода им. Така в бъдеще, дори и обстоятелствата да се променят, това няма да ги постави в затруднение:  

„Всеки трябва да определи каква вноска може да си позволи, да си прецени бюджета, да обмисли дали да има застраховка по кредита, за да може да диша спокойно, когато изплаща задължението си“. 

Професията кредитен консултант е сравнително нова за България, но изключително полезна за бъдещите кредитоискатели.

„Ние сме безпристрастни при избора на банка. Освен това имаме застраховка „професионална отговорност“, тоест гарантираме, че им предлагаме трите най-добри за тях оферти на пазара. Кредитланд има и професионална софтуерна платформа, която прецизно сравнява условията за теглене на кредит на различните банки. За клиентите остава свободата да направят своя информиран избор“. 

За контакти:

Кредитланд ЕООД

Елена Банева 0877 724 567,   [email protected] 

 

0 коментара
Коментирай