Мега събитие тази събота! Една сбъдната мечта! Нещо ново и различно в Благоевград! Онлайн магазин "Creative-bg.net" отваря врати
28.11.2018 09:43 Mobile watches 20594 прочита Mobile comments 0 коментара
След успеха си в Гърция и Румъния веригата стъпва и тук. Уникално предложение - Модни дрехи, разнообразни модели и екип, които ще ви консултира, за да изглеждате зашеметяващо! Идват празници, посрещнете ги в перфектен и модерен външен вид с Creative-bg.

Нещо ново, нещо различно ще зарадва дамите в Благоевград. Онлайн магазин от веригата Creative-bg.net ще осъществи най-голямата мечта на своите клиентки -откриване на физически магазин. Магазинът, който се намира в кв. Еленово, ул. "Преслав 2" / срещу офиса на Еконт /, отваря врати на 01.12. (събота)

Клиентките ще имат възможността да се насладят на неустоими разнообразни модели и нови модни изкушения.

Уникалният асортимент на онлайн магазина ще се предлага и във физическия магазин. Специално за предстоящите празници в Creative можете да откриете всичко, от което се нуждае една дама, за да бъде зашеметяваща. Стилни палта, блузи, топли пуловери, модни рокли и спортни екипи са само малка част от изненадите, които ще видите както във физическия магазин на Creative, така и в сайта.

Онлайн магазин Creative е утвърден не само у нас, но и в Гърция и Румъния, благодарение на доверието и топлите взаимоотношения, които изгражда със своите клиентки. Намалените до -50% топли жилетки и меки пуловери Ви гарантират 100% моден имидж през студените дни. За многобройните празници през сезона, клиентките на Creative могат да се възползват от топ модели на рокли и нестандартни поли.

С отварянето на новия магазин, всяка дама, която поддържа стила си с колекциите на Creative, ще може на място да разгледа и премери неустоимите ни предложения.

Онлайн Магазин

https://creative-bg.net

В. Иванов