Модният бранд Creative със специална кампания за младите дами за първи учебен ден
04 септември 2019 10:44 Mobile watches 28581 прочита Mobile comments 0 коментара

Топ марката за дамски дрехи Creative отново изненада със специална кампания, насочена към всички дами, за които първи учебен ден е специален и незабравим празник.

“Красива на първи учебен ден” е мотото на кампанията, насочена специално към всички учителки, които озаряват класните стаи и карат очите на децата да светят от вълнение, както и към “невидимите” помощнички на всеки ученик - майките, които с трепет подготвят децата си за този вълнуващ ден. От марката предлагат и много модели, подходящи за учениците в по-горен клас.

“Искаме да изразим нашето възхищение към всички учителки и майки, без които този ден не е възможен, и които през цялата година, с огромна всеотдайност, предават знания, помагат за домашни и полагат невероятни грижи за всяко дете” - казват от екипа на бранда. “Затова и селектирахме специални предложения, които да накарат всяка дама да изглежда празнично, вълнуващо и стилно на този прекрасен ден.”

Да не забравяме, че хиляди снимки ще увековечат този тържествен ден, затова от Creative-bg.net ще помогнат на всяка жена да изглежда прекрасна и да показва с гордост снимките от този незабравим празник.

Стилните предложения включват красиви и елегантни рокли в модерните за сезона цветове, както и специална селекция ризи и елегантни панталони. Тоалетът си всяка дама може да завърши с класическо сако или красива жилетка, каквито брандът предлага в есенната си колекция, като сред цветовете се открояват модерните горчица и ярко червено. Моделите следват световните тенденции, а на сайта вече има повече от 400 модела от новата есенна колекция на Creative. Всички модели са налични на creative-bg.net, а съвсем скоро ще отвори врати и новият магазин на марката в София. За предстоящото откриване от екипа са подготвили много изненади, промоции, VIP карти за отстъпки и други примамливи предложения за първите си клиенти.

От магазина съветват да не чаката последния момент, тъй като най-популярните модели се изчерпват много бързо.

Онлайн Магазин
https://creative-bg.net

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар