Сред най-добрите на Балканите! Парк Хотел "Бачиново" спечели Оскар в категория "Най-предпочитан семеен хотел за 2022"
05 декември 2022 07:02 Mobile watches 34038 прочита Mobile comments 5 коментара

Парк хотел "Бачиново" край Благоевград спечели Оскар на тържествена церемония, организирана от "Балкански Оскари", в столичния хотел "Премиер". Наградата е в категория "Най-предпочитания семеен хотел за 2022" в България и е поредната награда за хотела, доказал своя професионализъм многократно досега.

Горд от признанието собственикът на хотела Наско Пишев благодари за оценката, приемайки статуетката като заслужен резултат от работата на екипа на хотела, който с години се утвърди като един от най-посещаваните и предпочитаните хотели в района. Този млад човек, успешно продължи делото на баща си и дядо си, построили и утвърдили името  на хотела преди  години. 

32 златни статуетки бяха връчени от осмото издание на годишните награди на туристическата индустрия на Балканите. Събитието отново акцентира върху приятелството и добросъседските отношения на Балканите, а в различните категории бяха отличени общини, туристически дестинации и агенции, хотели, атракции и успешни практики в туризма от България, Гърция, Северна Македония, Турция и Косово. 

Специалните гости на събитието бяха Н. П. Делфин Плана – посланик на република Косово, Лиляна Арсова – главен юрисконсулт на Министерство на туризма, Катя Биска – член на Гръцко-евроазийската търговска камара, Йордан Йорданов – зам. -председател на сдружение Туризъм, Николай Кръстев – кореспондент на Македонската информационна агенция в София, телевизионната звезда Георги Низамов.  Носител на Оскар стана и най-новият хотел в разложкото село Баня Гранд хотел Терме, в категория Спа туризъм и балнеология 

П. Попов 


 

5 коментара
Коментирай
05.12.2022 09:49 | Камелия
Какви са тези измислени награди?!
Семеен хотел по смисъла, че е на семейство или че е за семеен туризъм.
А Терме в Баня, още се строи и е недовършен комплекса.
05.12.2022 14:50 | СЕКСЪТ И ГРАДЪТ
КАМЕЛИЯЯЯ СЕМЕЕН В СМИСЪЛА ЧЕ ОРГАНИЗИРА ВСЯКАКВИ СЕМЕЙНИ ТЪРЖЕСТВА ОТ ДЕТСКИ РОЖДЕНИ ДНИ ПРЕЗ ЮБИЛЕЙ ТА И ДО СВАТБИ И ОЩЕ КАКВОТО СЕ СЕТИШ П. П. АКО ИМАШ КАПАЦИТЕТ.
05.12.2022 16:24 | тодор н.
Всички тия награди в края на годината, по браншове, по видове, са срещу заплащане, вид реклама, плащаш - получаваш ! Няма лошо ! За ниво Благоевград си добър хотела Бачиново, ама на балканите, при конкуренцията на Гърция и Турция :) :) :) ??!!
Айде не преигравайте
05.12.2022 21:13 | караваната на Кончето
добре че беше Причкапов за кеш под масата да хариже имота на оня македонски оливар навремето-пълен кичарлък е вътре... ама карай, като има подлогари ще има и НАГРАДЕНИ..... Ха Ха Ха
05.12.2022 23:53 | Др
За Благоевград е топ този хотел!
Останалите бърдаци за проститутки..... да се задейства МеВеРето
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар