Топ-марката за онлайн продажби Creative открива магазин в София
18 септември 2019 09:20 Mobile watches 27010 прочита Mobile comments 0 коментара

Благоевградската модна марка Creative, която продава успешно дрехи онлайн в седем държави, прави нов скок в развитието си и открива първия си физически магазин в Студентски град в София този четвъртък - 19 септември от 11ч.

След успеха на онлайн платформата creative-bg.net, която вече продава продуктите в Румъния, Гърция, Хърватия, Унгария, Чехия, Македония и България, от брандът стартираха план за развитие на физически магазини в цялата страна и първата стъпка вече е направена - този четвъртък магазин Creative-София отваря врати на топ локация - Студентски град, бул.Акад. Борис Стефанов 4.

За откриването екипът е подготвил много приятни изненади за първите клиенти: големи отстъпки за всички продукти, VIP карти за първите клиенти, подаръци, промоции, както и специалната игра “Снимай се с Creative”, в която клиентите на магазина ще могат да спечелят специалната награда - “Ваучер за незабравим спа уикенд за двама в Банско”. В магазина ще се предлагат всички модели на марката, включително последната есенна колекция, която вече се наложи с красивите рокли за всеки повод в най-актуалните цветове - червено, горчица и тигрови шарки, топлите жилетки, стилните ризи и поли, както и внимателно подбраните удобни панталони, тениски и спортни комплекти.

“Многобройните фенове на Creative в София вече ще могат да закупят всички продукти на място, като зареждането ще бъде всекидневно и ще предлагаме максимално пълната продуктова линия” - потвърди собственикът на Creative г-н Стаменов. “Марката ни е известна с топ-продукти в последните модни тенденции, а цените са без конкуренция на пазара. Ще запазим тази политика и във физическите магазини, като предстои откриване на нови магазини в Кюстендил и Сандански” - допълва той.

От Creative очакват всичките си фенове на 19 септември на адрес: Студентски град, бул.Акад. Борис Стефанов 4.

Creative-bg.net

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар