Важно! Магазин ТеМах на 14 октомври - петък, официално отваря и в Петрич!
12 октомври 2022 11:47 Mobile watches 12740 прочита Mobile comments 0 коментара

Щастливи сме да споделим, че магазин от веригата  ТеМах – всичко за строителството, домакинството, домашния майстор,  ремонта и градината, отваря врати и в град Петрич.

Вече 15 години нашите  клиенти избират от  многообразие на артикули в различни сектори – обзавеждане за баня, подови и стенни покрития, строителство, осветление, градински мебели и техника, плажни артикули, всичко в помощ на домашния майстор, за домакинството и други.

Екип от специалисти проучва нуждите на пазара, нагласите и желанията на потребителите и така създаваме серии от марки, специално произведени за ТеМах. Всеки един продукт  бива тестван от екипа, преди да достигне до нашите клиенти.

 Благодарение на  търговската политика на компанията, като директен вносител на повечето предлагани стоки, цените в магазини ТеМах са конкурентно достъпни. Ежеседмичните промо активности от маркетинговия ни календар са приятна изненада за новите ни потребители и очаквано желани от лоялните ни клиенти. Практика при нас е изложени на Промо зона се предлагат актуални за сезона и стойностни артикули на ТОП ЦЕНА, обозначени с жълто-червени информационни табели.

За да бъдат още по- удовлетворени нашите клиенти, стартирахме кампания за лоялни клиенти - TeMax club. Достатъчно е само да влезете на www.temax.bg, да се регистрирате за да  притежавате дигиталната карта, с която автоматично ставате член на клуба. А всеки притежател на дигитална карта @ТеМах club, освен че ще пазарува по-изгодно, надграждайки отстъпки, ще има възможност да се възползва от специални предложения -  само за членове на клуба.

 Историята ни започна през 2007 г с първия открит магазин в гр. Добрич. Водени от стремежа да предлагаме качествени стоки на достъпни цени на повече потребители в различните кътчета на страната, ни доведе и в тази топла и красива част на България. Днес магазини  ТеМах  наброяват 18! 

Разположени на обща площ  от над 50 000 кв.м. те се обслужват от над 500 мотивирани и квалифицирани служителя.  За да сме гъвкави и бързи с доставките, разполагаме  с два логистични склада в Добрич и Търговище на обща площ 85 000 кв.м

 На 14 октомври - петък,  отваряме официално врати и ще Ви очакваме да споделим заедно емоцията от ползотворното пазаруване с атрактивни ценови предложения, много отстъпки,  презентации и подаръци.

А на специално обособено място пред магазина, под рекламните шатри консултанти на водещи марки, предлагани при нас ще Ви презентират, демонстрират и консултират. За да е по-информиран и точен избора Ви! 

Заповядайте!

https://temax.bg/shop/temax-petrich

 

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар