Важно за строителите! Световна фирма представи ново поколение омазна хидроизолация в Благоевград! Дистрибутор става мощния строителен хипермаркет "Лотос 2002 - Стефан и Синове"
19.07.2018 09:48 Mobile watches 25022 прочита Mobile comments 0 коментара

В Благоевград се проведе първата по рода си презентация на ново поколение Омазна хидроизолация. Събитието се състоя в строителен хипермаркет "Стефан и Синове", който се намира срещу "Метро " в областния център.

Собствениците на магазина Стефан, Методи и Благой Китанови и управителят Георги Георгиев бяха приготвили всичко необходимо за представянето на изолацията, и за да посрещнат подобаващо клиенти, гости и служители, които да се запознаят отблизо с новия продукт.

Омазната хидроизолация е част от продуктите, които предлага фирмата ТКК България ЕООД, която е част от словенска фирма със седемдесет годишна история. Компанията е един от лидерите на пазара за пяна и силикони.

Презентацията на Омазната хидроизолация беше направена от инж. Кирил Марянски и инж. Симеон Колекцов. Фирмата е избрала Благоевград, защото "Лотос 2002 - Стефан и Синове", е най-големият, доказан дистрибутор на строителни материали за Югозападна България. Самата омазна хидроизолация е ново поколение продукт на пазара, който съчетава достъпна цена и световно качество., казаха двамата представители на ТКК България. В лежерна и достъпна презентация те успяха нагледно да покажат всички предимства на новата хидроизолация.

Гостите на събитието имаха възможност лично да видят хидроизолацията, да получат брандирани тениски от фирмата "ТКК България" ЕООД и да опитат вкусни гозби, предоставени специално от собствениците на благоевградския хипермаркет.

Накрая всички аплодираха презентация и се зарадваха, че благоевградчани ще могат да се докоснат до такъв продукт, който ще промени из основи строителството.

Ст. Петров