Бойко Борисов: Като гледам границата с Гърция, в добро здраве сме
03 юли 2020 15:06 Mobile watches 3476 прочита Mobile comments 2 коментара

Като гледам границата с Гърция, сме в добро здраве! Това заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на производствена и логистична база в Пазарджик. С него са министрите Владислав Горанов и Емил Караниколов, както и домакинът им – кметът Тодор Попов.

„Като гледам километричните опашки за Гърция, българите са в добро здраве, а икономиката ни – също. Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани, минават границата и си плащат, а като се върнат се оплакват. Но, им пожелавам приятно изкарване на морето“, коментира Борисов, цитиран от „Марица“.

- Реклама -

„Познавам г-н Бобоков, водил съм го с делегации в Румъния, в Турция, това не е укоримо. Повече от нормално е. Аз не пазя СМС-и. Явно не са много мъже някои. Пазят и ги показват след години“, уточни Борисов по повод една от горещите теми.

И сподели, че няма нищо лошо Бобоков да си пише и с президента Радев. „Ето, аз препратих СМС на Божков, признах си“, уточни премиерът.

„Виждате каква пандемия. Европа още не е отворила. Вместо да се нападаме непрекъснато, най-добре да се концентрираме за подобряване на живота на хората“, призова премиерът.

Накрая той спря да отговаря, ядосан на продължаващите въпроси за чатове и СМС-и. И призова да се акцентира на темата на посещението – Пазарджик има още нови 1000 работни места.

„Мярката 60/40 с новия дизайн е близо 1.3 млрд. Това са огромни пари, които запазват работните места, но тя не може да действа безкрайно. Затова се радваме, че икономиката започва да работи. Усилваме болниците, така че да свикнем да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения“, заключи още премиерът.

2 коментара
Коментирай
03.07.2020 16:16 | Леля
Толуп, дай си оставката.
03.07.2020 22:24 | Стефанов
А аз като гледам черноморски плажове - нещо не ми се верва....
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар