Мутафчийски: Има нови 39 заразени с коронавирус, починалите за денонощието са четирима 
21 май 2020 08:22 Mobile watches 3168 прочита Mobile comments 2 коментара

 Националният оперативен щаб за борба с коронавируса изнася най-нови данни за разпространението на заразата на брифинг в Министерски съвет. 
"За изминалото денонощие 39 са положителните проби от изследвани 1912. От тях 15 са настанени в болници. Общият брой на заразените в България с COVID-19 са 2331 души", заяви шефът на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. 
"Имаме два нови случая на заразени деца, които са в София, без изявена клинична картина. Два са новите случаи на медицински лица. Излекуваните са 43 за деня. Трети ден броят на излекуваните са повече от установените заразени лица", заяви още той. 
Починалите са четирима за деня. Общият брой на починалите с коронавирус е 120 човека. 

2 коментара
Коментирай
21.05.2020 08:44 | ��������РИКО
Алоо Годжи! Европа натисна спирачки на театъра "Коронавирус" а вие все още продължавате.. искате да покажете колко сте послушни та чак се престаравате. С такива темпове утре спокойно може да кажете, че има 100 заразени за денонощие и да обявите отново Карантин. (между другото това се очаква и тази причина ще бъде повода за нов Карантин, просто все още няма команда от вашите господари, най вероятно ще се случи юни месец или есента) Много ми прилича но това как Бойко ходи до Брюксел сам да предлага да бъде изградена още една 5-та военна база в България! Лакейско и антибългарско правителство, унищожихте и без това крехката икономиката на България и доведохте населението до просешка тояга! Затвор за вас!
21.05.2020 11:29 | Марек
Когато цялата страна беше блокирана имаше уж по над 100 случая на ден, сега народа е навън, по кафета, ресторанти, паркове, работа, улици и драстично намалява случаите, нещо ни будалкате а?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар