:
Румен Петков за конкурса за изтребители: На гол тумбак – чифте F-16
11.01.2019 09:51 Mobile watches 4977 прочита Mobile comments 4 коментара
По негова информация самолетите и хеликоптерите на военните в момента не са застраховани

На гол тумбак – чифте F-16 Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на АБВ Румен Петков по повод конкурса за нови изтребители за Военновъздушните сили (ВВС).

По негова информация самолетите и хеликоптерите на военните в момента не са застраховани. Заради това оставка трябва да подадат командирът на ВВС, началникът на отбраната и министърът на отбраната, смята Петков.

АБВ призовава за мораториум върху купуването на нови изтребители. От партията настояват заделените за сделката пари – 1,8 млрд. лв., да бъдат инвестирани в образование, здравеопазване и борба с демографската криза.

Румен Петков коментира и напрежението във Войводиново – в селото започнаха протести и събаряне на незаконни ромски къщи след като двама младежи от ромската махала пребиха командос на Богоявление.

„Не може всеки път, когато двама цигани посегнат на редовен човек, ние да сме смаяни от факта, че има незаконни постройки”, каза лидерът на АБВ.

По думите му решението е да се направи карта на всички незаконни постройки в страната от областните управители, да се осигури ресурс и да се действа незабавно.

източник: btvnovinite.bg

4 коментара
Коментирай
11.01.2019 11:01 | Баба
"Карта на незаконните постройки..... " Този добре ли е? Какви са тези всезнайковци, които си въобразяват, че знаят всичко? От строителен контрол просто трябва да си свършат работата! Що се отнася до F16, на никой не са му потрябвали, но ние сме " задължени"да допринасяме за това, американците да си живеят добре, а нас кучета ни яли. С този нисък стандарт на живот, който има 90% от населението, не би трябвало и детски пистолет да купуват. Хората, господа "управляващи " са най-важни, а не тъпите ви самолети.
11.01.2019 13:48 | Януарчо
Петков говори като Марешки. И двамата не ги харесвам. Но в случая с ЕФ-ките и двамата са прави. Е, те на това му казвам парадокс.
11.01.2019 17:19 | старогражданин
Закърмен с водка "Столичная", вместо с майчино мляко...
11.01.2019 17:41 | чугун
Тежко на тази държава, но която се дава трибуна на доказани престъпници и агенти на чужда държава като това пиянде горе на снимката.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката