Снимка: ЕРА/БГНЕС
Вучич с първи коментар за депортирането на Джокович
16 януари 2022 14:43 Mobile watches 3164 прочита Mobile comments 1 коментар

"Току-що говорихме с него. Нямаме търпение да го видим вкъщи". Това каза президентът на Сърбия Александър Вучич по повод решението Новак Джокович да бъде депортиран от Австралия след повторната отмяна на визата на тенисиста. "Нямам търпение да го видя на сръбска земя. 10 дни да малтретират тенисист и след 10 дни да вземат решение, за което се знаеше отначало...

Ако бяха казали веднага, че неваксинирани не могат да влизат в страната, той нямаше да отиде. Той направи всичко нужно, а след това започна тормоз в невиждани размери. Като лов на вещици. Видяхте по безсмислените им доказателства колко лъжат, колко лъже прокурорът", каза президентът на западната ни съседка, пише Fakti.bg.

"През март ще посрещнем спортистите от Австралия много по-добре. Няма да ги тормозим, да упражняваме сила над тях. Ще се отнесем несравнимо по-добре и ще покажем, че несравнимо сме по-добри от австралийските власти. Те си мислят, че унижиха Джокович. Не, те унижиха себе си, а той може да вдигне глава и да се върне в родината си", добави Вучич.

1 коментар
Коментирай
16.01.2022 18:17 | Стефанов
Знаете ли, че Австралия е създадена от заточени престъпници от цялата Британска империя? А също така се е развила от емигранти от цял свят. Питам се само как биха реагирали австралийските власти, ако Джокович бе ваксиниран с руска или китайска ваксина?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар