Благоевградският фитнес инструктор Стоян Дудов шокира всички с вида си
7.09.2018 14:29 Mobile watches 27601 прочита Mobile comments 5 коментара
Под фотоса Дудов изля душата си: ,,И съм сигурен, че някъде горе от небето.. Дядо.. ще се гордее с мен"

Благоевградският фитнес инструктор Стоян Дудов пусна снимка, с която прикова вниманието на всички към себе си. Красивото, стегнато тяло от години е издигано в култ и от жените, и от мъжете по целия свят. Напоследък все повече представители и на двата пола прекарват много време по залите, за да изглеждат добре. Дудов със сигурност доста се е постарал, за да изглежда по-този начин.

Доста от последователите му коментираха, че малко е прекалил, с други пък го подкрепяха. Ето какво написа под фотоса благоевградчанинът:

,,Когато го правиш в името на нещо и когато вярваш в себе си.. повече от всякога е възможно всичко. Преди 1 година и половина загубих важен за мен човек в живота ми. Бях най-силен физически и отдаден на промяната ми 6 месеца от живота ми. Но най-слаб психически.. Всеки ден беше като по часовник и знаех, какво следва и кога ще ям, тренирам или ще си легна. Бях се отказал от прожекторите и всякакъв вид изяви! Намразих това, което правех, защото - не може да върнем хората, които губим, но можем да върнем онова в себе си, което сме загубили някога. Осъзнах, че е по-силно от мен и отново събудих звяра в себе си. Но този път имам цел и тя е да върна това за което се борех толкова много време. И съм сигурен, че някъде горе от небето.. 🖤Дядо❤️.. ще се гордее с мен.

Приятели в животът има и силни и тежки моменти.. Моменти в които губим себе си и след това отново се намираме.. Моменти в които изпитваме болка, но всичко това ни прави по-силни хора. Не се отказвайте от мечтите си и от това, което сте си представяли вътре в тях, защото всеки може да постигне това, което е искал.. Стига да продължи напред и да промени човекът, който е в момента.. за човекът в мечтите му. Пожелавам на всеки от вас да има силата и вярата в себе си.. Ако не го направите сами за себе си, никой друг няма да го направи. Ако не ви харесва нещо, променете го. Ако не можете да го промените, променете начина, по който мислите за него. Промяната не е избор. Да останеш променен е.!"

В. Анастасова

 

5 коментара
Коментирай
7.09.2018 19:16 | анаболка
Докато са млади е добре, но след 30 годишнината почват куп здравословни проблеми като на 40 вече повечето са и с проблеми със сърцето Всичко това отива на кино и остава само празното блъскане. Това също си е вид наркомания и затова новата младеж пълни залите буфкат яко хапчета един месец, ако спрат и стават желета. Единственото, което магат да направят е да се оженят за някоя принцеса с пачки, джипове и къщи иначе минат ли 30 те става страшно. Такова тяло без стимуланти никога не може да се направи това трябва да е ясно един път за винаги. Не е изследване още но и педерастията сред този тип спортуващи е доста разпространена. Може би анаболите увреждат нещо мъжкото в тях или просто са си родени с нежни души.
7.09.2018 22:41 | vinetu
Толкова анаболни силоваци си заминаха на по 40 години. А, такова сваляне на мазнините, ако е инструктор с опит и знания, би трябвало да знае до къде ще го доведе. Ще блесне и ще залезе - за какво. Мозъка е от мазнини, явно и там е свалил и то доста.
7.09.2018 23:02 | Roki
То така се помпи че цел живот ще сажалява
8.09.2018 12:14 | Джумалия
Такова тяло без химия не се прави !!! Химята помага за протеиновия процес на тялото но сасипва куп органи и след време страничните ефекти са като рак и сърдечни проблеми ! Хора не взимайте тези химикали че като станете на 50 г. Органите ще ви са като на 80 годишен !Тренирайте за здраве ! А ако искате резултати трябва време и добра диета !!!
10.09.2018 08:09 | Смешници
Страшна напаст сме българите ееейййй, не познавам човека от статията, но щи пък един не каза хубава дума за него и затова че спортува и има хубаво тяло . Много Злоба и Завист има в душиците ви
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката