Фолкпевицата Нанси от Сандански с нов проект!
1.09.2018 08:59 Mobile watches 12275 прочита Mobile comments 3 коментара

Санданската певица Нанси представи своя най-нов проект „All inclusive”. Това е втората самостоятелна песен на изпълнителката на Diapason Records. След успеха на „Най-добрият“ Нанси е още по-провокативна и дръзка в новото си видео.

„Обичам да скандализирам и не се страхувам от предизвикателствата. Текстът към „All inclusive” е интересен и закачлив и е дело на Лора Димитрова. За музиката и аранжимента се погрижи Георги Желев. Тук е мястото да благодаря на екипа, който се постара и видеото да стане факт. Много съм доволна от резултата. Разбира се, на първо място зад мен винаги стои екипът от Diapason Records. За визията ми разчитах на Стоян Апостолов – Стоянски, грим – Биляна Симеонова, коса – Стеляна Младенова“, сподели Нанси.

Във видеото на „All inclusive” талантливата певица си партнира със сексапилната Виктория Петрова – „Мис Силикон“ 2017, пише diapasonrecords. Красавицата взима участие в новия клип заедно с екстравагантен чернокож младеж, приятел на Нанси. Изпълнителката не крие и близкото приятелство с Виктория, която на драго сърце прегърнала идеята да се снима в „All inclusive”. Там двете хубавици поделят мъжа в общи, страстни кадри.

П. Попов

3 коментара
Коментирай
1.09.2018 10:21 | Мда
Браво Нансииии давай така !!!
1.09.2018 10:23 | Мда
Джуките може ли още малко по-напред
1.09.2018 10:26 | Оп
А прави ли All inclusive”
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката