Голяма любов - запечатана с хиляди целувки! Най-добрият еротичен модел на 2016 г. Виктор Христов от Кюстендил мина под венчилото с любимата си Стефани, чакат бебе
20.06.2018 11:51 Mobile watches 15831 прочита Mobile comments 0 коментара

Най-добрият еротичен модел на 2016 година, Виктор Христов и любимата му стефани вдигнаха сватба и узакониха голямата си любов. На стилно сватбено тържество, пред близки и приятели двамата влюбени се заклеха във вечна обич и любов и сложиха подписа си под документа, удостоверяващ, че ще се почита и обичат до края на дните им. Прелестната булка Стефани грееше от щастие, а съпругът ѝ не спираше да я целува и да ѝ се радва неуморно. Красавецът от Кюстендил бе облечен като за професионална фотосесия и показа за пореден път, защо преди 2 години бе избран за най-добър еротичен модел.

"Не се омъжваш за някого с когото можеш да живееш. Омъжваш се за някого, без когото не можеш да живееш.", написа Стефани под фотос на бременното си коремче.

Младото семейство е в очакване на първородната си рожба.

През март Виктор предложи на своята половинка брак, като беше избрал изискан ресторант в София. По време на вечеря поднесе огромен букет от рози, падна на колене с пръстен и с най-милите и топли думи на света поиска от Стефи да стане негова спътница в живота.

3 месеца по-късно те узакониха връзката си. Пожелаваме на младото семейство много любов, късмет и здраве. Да бъдат много щастливи! Честито!

В. Анастасова

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката