Гордост! 7-годишната Джулиан от Перник е най-красивото момиче в България!
11.09.2018 13:40 Mobile watches 8967 прочита Mobile comments 3 коментара

Красотата ѝ е безапелационна и ни оставя без дъх! Малката 7-годишна перничанка Джилиан победи в конкурса Little Miss and Little Mister Bulgaria! Тя спечели титлата след гласуване във фейсбук, пише zapernik.com.

Джили ще представи България на конкурса Little miss and little mister united world, който ще се проведе в Гърция.Вижте красивата принцеса.

3 коментара
Коментирай
11.09.2018 16:46 | Иванова
Оставете децата да си живеят детството. Не ги карайте от малки да подражават на големите, да се контят, да се гримират, да си лакират нокти, да си червят устни.... Нека всяко дете живее с мисълта, че е красиво, че е обичано, че е личност.
11.09.2018 22:04 | Умен
Тъпаци!!! Няма най-красиво дете, всички деца са красиви!
12.09.2018 07:37 | Някой
Спрете тези педофилски мероприятия! Всичко това ни се натрапва от Запад наред с озаконяване на педерастията, инцеса, джендър технологиите, инцеса.. истанбулска конвенция, ювенална юстиция! Всичката тази мърсотия е направена в посока да разруши ценностната система на хората и института на семейството! На запад вече съществуват педофилски движения и партии а минималния праг да децата които могат да влизат в сексуални връзки и 12 години! Вървиме към погибел като ягнета на заколение!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката