Хиляди пяха и се веселиха с Преслава и Саша Матич в Банско! Тази вечер на сцената излиза Ивана, а след нея суперзвездата на сръбската музика Цеца
07 септември 2019 13:27 Mobile watches 17626 прочита Mobile comments 3 коментара

Преслава и сръбският певец Саша Матич направиха истински фурор в първата вечер на "Банско Балкан Фест 2019". Хиляди хора се забавляваха с хитовете на популярните певци. Събитието започна в 19.00 часа на стадиона в Банско, като водещ на партито беше рапърът Иван Динев-Устата.

Преслава, както винаги, с излизането на сцената покори хилядите присъстващи с уникалния си глас и хитовете си, като накара всички да пеят с нея и направи партито незабравимо. Великият сръбски певец Саша Матич, който е популярен с нежните си балади и ангелски глас, разтопи женските сърца. Тази вечер е кулминацията на Балканското парти.

На сцената излиза българската легенда на фолка Ивана, а след нея сръбската-Цеца Величкович. Няма съмнение, че предстои още една емоционална вечер, в която изпълнителите ще дадат максимума от себе си и ще дарят всички присъстващи с незабравими емоции. И ако все още нямате планове за довечера, може да си подарите незабравими моменти сред неподражаемата атмосфера на Банско, заедно с Ивана и Цеца Величкович.

Входът за събитието е свободен и всеки, който желае може да живо да аплодира звездите на Балканската музика.

В. Стефанов

 

3 коментара
Коментирай
07.09.2019 18:21 | Ку
Селянията е скъсала синджиро....
07.09.2019 19:04 | ...
Идат избори и на селянията й трябва сеир, да забрави за проблемите си и да благославя своите щедри управляващи.
07.09.2019 19:36 | И по-точно
Зрелища без хляб. Вместо "Хляб и зрелища. " Та предизборно как може повече зрелища, за да забрави народа за проблемите.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар