Кресналията Десподов сваля фенки с нова визия
04 октомври 2019 09:29 Mobile watches 11778 прочита Mobile comments 3 коментара

Нов отбор, нова прическа! Това написа футболист номер 1 на България Кирил Десподов към снимка, която пусна в социалните мрежи.

На нея играчът на австрийския Щурм е с къса подстрижка, за разлика от модерната фризура, с която се подвизаваше до скоро. Нападателят от Кресна явно се е решил на пълна промяна в живота си и след отбора и държавата, направи сериозна промяна и във външния си вид.

Фотото на кресналията събра над 4000 лайка в Инстаграм за нула време, като не липсваха й суперлативи за визията на футболиста. В момента той няма официална половинка и се е отдал изцяло на кариерата си. Въпреки това не може да се оплаче от липса на внимание от страна на нежния пол.

Националът вече играе в австрийският Щурм, в който бе даден под наем от италианския Каляри. Австрийските медии отчитат добро представяне от страна на бившият ас на ЦСКА за разлика от медиите на Ботуша, които наскоро нарекоха Десподов "глупак" заради несполучливия му опит да спечели дузпа за националния отбор в мача срещу Англия на "Уембли".

Ст. Филипов

3 коментара
Коментирай
04.10.2019 11:09 | Сър Пичук
Този селчо нали бореше керката на бившата Бойкова Бориславова, що стана?
04.10.2019 15:32 | !
Сър Пичук написа:Този селчо нали бореше керката на бившата Бойкова Бориславова, що стана?

Е не я бори вече ...това стана
04.10.2019 18:41 | Ормана
Сега фраска на Людмил Карамита от Сандански снаха му.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар