Криско и Графа дадоха от своята One Love в Банско
22.07.2018 16:41 Mobile watches 3850 прочита Mobile comments 2 коментара

Най-популярните български изпълнители на съвременна музика, рамо до рамо със своите македонски колеги, изпълниха площадното пространство в съботната вечер в Банско по време на второто издание на фестивала One Love Tour. Криско, Графа, Слаткаристика и Next се раздадоха за вярната си публика в планинския курорт и сътвориха тричасов музикален празник. Изненадата на вечерта беше музикалната изява на организатора и телевизионен продуцент Иван Арнаудов. С чувство за хумор и с любов към нейно величество музиката, той заби три парчета и обра овациите на аудиторията.

Аристократът на българската музикална сцена – Графа, пък духна свещичките на тортата от сцената в Банско по случай рождения си ден, а почитателите му го поздравиха с Happy Birthday и много шум.

Форматът One Love Tour се провежда за втора година, като концепцията на фестивала е прекрачването на предразсъдъци, на видимите и невидими граници на Балканите с помощта на универсалния език на любовта и разбирателството - музиката. Тази година в рамките на турнето, феновете на тв формата “Фермата” имат възможността да се срещнат с популярни лица от играта и да премерят своите сили в директен двубой.

И. Калинков

 

2 коментара
Коментирай
22.07.2018 22:07 | паkчул
и кой идиот мисли, че графъ е най-популярен БГ изпълнител, тоя музикален инвалид не може да пее на живо, някой да го е чувал?? такива кат него които налагат некадърността и бездарието за еталон и подражание са много вредни, трябва да ги игнорираме иначе стават агресивни бездарници с претенции
23.07.2018 03:30 | Хери
Баща му отвори вратите, за композитори, Пиар с Мара Илиева. Моля, качете се на трамвай номер 5 и аут от югозапада.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката