Кумът на кмета на Белица Р. Ревански се сгоди на яхта в Гърция! Демир Доган очаква бебе?
11.07.2018 13:45 Mobile watches 8064 прочита Mobile comments 2 коментара
Демир Доган се сгоди на яхта, с която плава в момента, узна HotArena.

Наследникът на Ахмед Доган предложил брак на приятелката си Памела Жейнова, дъщеря на футболния мениджър Николай Жейнов, с която е неразделен през последните месеци, съобщи „Галерия“. В края на юли красивата брюнетка се дипломира със специалност „Спортен мениджмънт“ в НСА, а сега се шушука, че девойката очаква наследник от Демир и е още в първите месеци на своята бременност.

Вече повече от седмица влюбените релаксират и се припичат на борда на луксозния плавателен съд в Гърция. Всеки ден спират на екзотични места, където хапват морски деликатеси.

Двойката обаче не прекарва романтичната ваканция на луксозната яхта „Агата“ на Ахмед Доган, дълга 40 метра, на стойност 66 милиона лева. 33-годишният Демир наел по-скромен плавателен съд, който също е оборудван с всичко необходимо за приятно и комфортно прекарване.

Демир ловял риба с харпун, докато Памела гледала морската шир и събирала слънчеви лъчи. Младежът редовно приготвял вечеря на своята любима – обичал да пече пържоли на плавателния съд.

П. Георгиева

2 коментара
Коментирай
11.07.2018 15:03 | Joiiii
Нека се ширят и харчат не измъчени пари, пък хората да мизерстват със тютюн и кво ли не, дойде ли време за гласувоне пак да гласуват!!!!!
11.07.2018 16:22 | Ку
Шиши снимал ли се е там?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката