Кюстендилката Христиана от „Ергенът”: Бях 128 кг и се харесвах!
19 март 2024 23:24 Mobile watches 10241 прочита Mobile comments 1 коментар

Христиана – една от култовите участнички в този сезон на „Ергенът”, е тежала внушителните 128 кг. Отслабнала драстично само за две години. Свалила над 60 килограма, без да спортува, нито да се лишава от сладко, тестено, газирано и алкохол. Методът й бил „уау” и доста бърз. Съвсем скоро ще го обяви и ще го пусне в продажба. Това сподели кюстендилската дама след участието си в риалити шоуто.

Блондинката от Кюстендил, която зрителите на Би Ти Ви се убедиха, че не продължава в напредварата за сърцето на Ергена Алек, влязла в предаването тъкмо, за да стане популярна и по-лесно да пробие на пазара с бизнеса си. Христиана не разкри какъв е методът й, за да е изненада. Каза само, че освен ефикасен, е и нискобюджетен. И не е режим на хранене.

„Тежах 128 кг и изобщо се харесвах. Даже на сватбата си бях 128 кила”, призна Христиана. Младоженецът не бил бившият, за който спомена във визитката си в „Ергенът”, че й купил къща, нито по-бившият, който я дарил с кола. „Той ми взе, нищо не ми купи”, сподели през смях кюстендилката за бившия си любим, с когото сключили брак, но в крайна сметка явно се развели. Що се отнася до килограмите, Христиана, която действително е работила като психолог в училище, отслабнала по здравословни причини. Иначе много се харесвала и по-пълна.„Бях едно сладко, пухкаво мече. По-пищно мече, но много сладко”, каза блондинката, пише Hotarena.net.

Христиана харесва образа си от „Ергенът”. Не се припокривал напълно с личността й, но пък й допадал. Самата тя леко преескпонирала представянето си, за да получи повече ефирно време. Кюстендилката смята, че момичетата, които се откроят в първите епизоди на предаването, успяват да запазят славата си, понеже зрителите ги запомняли. Е, тя добре се постара. Още в първи епизод Христиана подпийна и на първия коктейл така се развика, че само нейният глас се чуваше.

Подхвърляше реплики на ръба на приличието и мяташе поли, докато от екипа не я прибраха да пийне едно кафенце. Кюстендилката обясни тази случка с това, че тя и другите момичета цял ден не хапнали почти нищо. Освен това била раздразнена, защото на летището й изгубили багажа. На всичкото отгоре никак не харесала червената рокля, която й дали за първото появяване в предаването. Христиана дори се разревала, като я видяла. Накрая пък само за нея не останало време за грим и прическа.

Е, призна блондинката, някои скандали, които подхваща в предаването, снимано миналото лято, са си съвсем натурални. „Всички сме влезли вътре да се борим за ефирно време. Логично, че който е по-гръмогласен и бълва повече простотия, ще го дават повече”, обобщи Христиана. Не се притеснявала, че ще отнесе критични коментари от зрители. Даже е доволна, че е провокирала емоция у много хора и са отделили време, за да я обсъждат, макар че повечето я зарадвали с положителни оценки.

Христиана не съжалява за кавгите с Виктория, която сравни с канален плъх и започна да нарича „Цър-пър”, нито, че се поувлече в провокациите си към Маги, макар че се били разбрали преди коктейла само да си разменят по някоя остра реплика, за да е интересно. Не се ядосва и за кратката свада с Теа на първия коктейл в риалитито. Това се случи, малко преди от екипа да привикат кюстендилката да пийне кафе. Христиана, която тогава очевидно бе подпийнала, дори е благодарна, че са включили пререканията им в епизода, защото покрай тях произведе репликата: „Ша тъ заапа”, която станала супер популярна в социалните мрежи. Все пак блондинката призна, че в този скандал влияниение до голяма степен оказало виното.

Христиана може и да е влязла в „Ергенът” повече, заради бизнеса си, отколкото, за да спечели сърцето на Алек, но наистина иска да е съпруга. Иска и да е майка на две деца – момиче и момче. Май скоро ще сбъдне мечтата си, понеже вече има мъж до себе си. Христиана обаче не говори за него. Каза само, че харесал представянето й в „Ергенът”.

И други момичета от риалитито вече осребряват славата

В тазгодишния сезон на „Ергенът” преобладават участнички от ай ти сферата и такива, заемащи ръководни длъжности. Само че не малко от тях се втурнаха да осребряват славата, с която се сдобиха набързо покрай риалитито, като стартираха собствен бизнес. А може пък тъкмо тези стремежи да си ги отвели в предаването. Все пак Христиана вече призна, че е влязла в „Ергенът”, за да стане популярна, което ще й помогне да пробие на пазара с изпробвания си метод за отслабване.

Сестрите Памела и Габриела последваха примера й. Първата бе представена като завършила дигитален маркетинг и мечтаеща за собствен бизнес в тази сфера. Явно е размилисла, понеже със сестра й, която е бивша състезателка по плуване, отвориха салон за красота.

Също като Надежда, която е специалист човешки ресурси в ИТ сектора, но откри дамски клуб, в който също се предлагат разкрасителни процедури. Освен това рисува и се изявява като професионален гримьор. Кристина пък, която бе представена като финансов директор в международна ИТ компания, дава съвети за поведение и обноски в инстаграм.

1 коментар
Коментирай
20.03.2024 15:49 | $
Бахти грозния крокодил
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар