Ново спортно семейство вдига сватба в Благоевград, футболистка ще каже "Да" на футболен съдия
3.07.2018 15:21 Mobile watches 53337 прочита Mobile comments 4 коментара

След купите и медалите във ФК "Спортика" идва ред и на сватбите. Една от първите състезателки на благоевградския женски футболен клуб "Спортика" Силвия Иванова ще мине под венчилото със своя любим Благой Манов. Футболистката и футболния съдия ще си кажат заветното "Да" на 14 юли в хотел "Монте Кристо" в Благоевград пред свидетели, роднини, приятели и колеги.

В края на миналата седмица Сиси сложи край на моминския начин на живот с парти, на което присъстваха най- близките и приятелки. Студентката от ЮЗУ "Неофит Рилски" със специалност Кинезитерапия, степен бакалавър вече е готова и с избора на шаферките. Това са бившите и съотборнички в "Спортика" Вени Дона Сърбинска, Даяна Иванова, Михаела Минчева и Виолета Божинова.

От малка мечтае да играе футбол, а "Спортика" сбъдва нейното желание. Силвия започва да тренира при Емил Кърцелски през 2008 година, като преди това тежка контузия тежка контузия не позволява да играе активно в "Спортика". Тя е част от тима, в който се подвизават Евдокия Попадинова, Кристина Петрунова, Веселина Махлелиева, Вени Дона Сърбинска, Даяна Иванова и други. Играе на поста десен халф, а често се включва и като нападател.

През 2014 слага край на кариерата, а след това за кратко е треньор в Хлапетата.

В момента играе за студентския отбор по футбол на ЮЗУ, поне докато завърши магистратура Начална училищна педагогика. Семейство от столицата ще бъде свидетел на събитието, което дава началото на сватбите във футболния клуб Спортика с повече от десетгодишна история. Да му мислят шаферките, как и кога ще продължат по пътя на Силвия.

Марти Иванов

4 коментара
Коментирай
3.07.2018 21:54 | Жерналисх
Първо учи кинезетерапия пък накрая в статията начална училишна педагогика. Списвателя е професионалист на подредбата на разработкаха по темата и мисълта му е доста подредена.
3.07.2018 22:59 | До журналисх
Чети внимателно ако можеш
4.07.2018 17:57 | .
Бъдете живи и здрави ..и много любов за на пред
5.07.2018 18:02 | :)
Кинезитерапията е бакалавър, описано е. Начална училищна педагогика-магистър. Подредено е доста добре мисля аз
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката