Пернишката миска Антония Петрова - гост на пищната сватба на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков
04 септември 2019 14:16 Mobile watches 50684 прочита Mobile comments 2 коментара

Перничанката Антония Петрова бе гост на пищната сватба на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Виолета и нейния любим Георги. Тя разбира се, бе придружена от своята половинка-бизнесменът Ивайло Батинков. Мис България 2009, поздрави семейството като им пожела “Попътен вятър в семейния живот, много здраве, благоденствие и разбирателство“. Тя сподели, че сватбата на младите влюбени е една от най- красивите, на които е присъствала.

Антония Петрова бе избрала жълто-златиста рокля със зелени мотиви и бюстие, а мъжът й бе облечен в класически костюм. Запленени от любовта на Виолета и Георги, Батинкови демонстрираха и своите чувства, от които в началото на годината на бял свят се появи и техният син Благовест.

Сред гостите бяха и голяма част от футболния ели, като специално за събитието пристигна Христо Стоичков. Героите от Сащ 1994 Йордан Лечков, Красимир Балъков и Боби Михайлов също уважиха празника на Наско и Илияна. Сред гостите бяха и Никол Станкулова и Маргарита Хранова и много други.

К. Илиева

2 коментара
Коментирай
04.09.2019 15:57 | не
Откога започнаха да правят сватбите в зоологическите градини???
04.09.2019 17:07 | Бриндо
А чичето до нея, с големата глава и късите нога, каков е. Чичко запъртък паричко.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар