Певицата Лия от петричкото с. Кулата празнува порцеланова сватба 
25 май 2023 13:12 Mobile watches 48115 прочита Mobile comments 5 коментара

 
 
 
Сервиз и екскурзия в Испания получи за порцелановата си сватба обичаната в Пиринско певица  Лия, разкри самата тя. Със семействата си и 30 приятели звездата и бизнесменът Георги Вълканов отпразнуваха 20-годишнината на връзката си. 

"Получихме много подаръци, но все още не сме ги отворили. Много порцеланови неща са заради порцелановата годишнина, сред тях има и сервиз. Но буквално на другия ден след тържеството заминахме в Южна Испания само двамата и това е подаръкът, който си направихме по този повод. На мен ми беше мечта да отида и съм очарована от културата на маврите“, разказа Лия, която е родена преди 52 години в петричкото село Кулата.  

Тя и мъжът й са обиколили 4-5 града, посетили са разкошни градини, впечатляващи замъци и уникални катедрали. 

"На излизане от замъка в Севиля влязохме в един магазин за сувенири и си купихме страхотна кръгла масичка за кафе от слонова кост с инкрустирано сребро. Взехме за приятели сувенири, бижута, ароматизирани свещи, ветрила“, разказа още звездата. 

Тя признава, че не е усетила как са се изтъркаляли тези 20 г. с половинката й. 

"Като върна лентата назад, много бързо и бурно минаха. Равносметката ни е едно прекрасно дете, което вече е на 16 г. Малко преди да се запознаем, Жоро е стартирал своя бизнес с международен транспорт и през уикенда ще празнуваме 20 г. и на неговата фирма. Сега се чувствам още по-добре, непрекъснато сме ръка за ръка. Връзката ни стана още по-спокойна и хармонична, тъй като вече се познаваме много добре - и себе си, и партньора си“, сподели Лия пред "Телеграф“. 

След като през пандемията издаде албум с шлагери, певицата приключва записи и на диск с македонски песни, а наесен подготвя двоен концерт промоция. 
 

5 коментара
Коментирай
25.05.2023 16:09 | слушателка
Коя беше тази??
25.05.2023 19:42 | Кефал
Не знам коя е беше, ама мъжът й е милиардер май...
27.05.2023 22:45 | Trendo
Koq e we taq razporetina a majo I mi e prez huq koi e
30.05.2023 13:24 | Денис
Тая преди много години беше жена на Пасковия селяк ебати долната отрепка гнусна
04.06.2023 22:36 | Петрич
Супер си Лия
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар