Последният ергенски запой: Футболисти от Пиринско на луд купон преди сватбата на юношата на Милан А. Михайлов
12 юли 2019 12:52 Mobile watches 9601 прочита Mobile comments 2 коментара

Футболисти от Пиринско се събраха на ергенското парти на юношата на италианския гранд "Милан" Антонио Михайлов.

Преди месеци той направил романтично предложение за брак на приятелката си в Париж. По време на нощна разходка из града на любовта, коленичил пред любимата си с пръстен в ръка, а тя не се поколебала и веднага казала "Да".

Шест месеца по-късно двамата се подготвят за пищна сватба, която ще се състои в София тези дни. Снощи Антонио се сбогува с ергенлъка в благоевградското заведение The Moon. На партито присъстваха футболисти и приятели на бъдещия младоженец от целия Югозапад.

Луда веселба, много емоции, песни и танци белязаха вечерта. Антонио се раздаваше като за последно, преди да направи най-важната стъпка в живота си. Наздравици се вдигаха в негова чест, а приятелите му непрекъснато го поздравяваха с най-любимите му песни. Съвсем скоро той ще се врече във вярност на своята половинка пред очите на близки и приятели.

Още от малък Антонио израства в Италия, където на детска възраст тренира в школата на Милан и развива своите футболни умения. В момента живее в Швейцария, където продължава кариерата си.

Д. Мейс

 

2 коментара
Коментирай
13.07.2019 06:56 | Пирин
Много е добре в тази дискотека, истинско пиене и много веселба, само злобарите и селяци са я плювали!!!
16.07.2019 05:19 | плажо
Само прости мутри, с фалшиви дрехи.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар