С нова прическа и ново гадже певицата Анелия Никова написа "АЗ ОБИЧАМ СЛАВИ"
07 август 2019 12:36 Mobile watches 12670 прочита Mobile comments 2 коментара

Бившата вокалистка на Биг Бенд Благоевград Анели Никова се появи с нов стайлинг и ново гадже. Това се случи дни след последния ефир на Шоуто на Слави Трифонов. Певицата побърза да обяви своята подкрепа за проекта на Дългия, като написа прочувствени слова в социалните мрежи. "Чаках да мине 23:30 и отдавна нямам търпение да напиша това!

През всички тези години, съм била пряко набеждавана като чалгарка, фенка на Слави, лудата, която как може да подкрепя тоя "дългуч прост". Цитирам вас, тези които се усмихвате, когато се видим. Лицемерно. Слушах всичко. Внимателно. Реших, че ще пея неговата музика, ЗАЩОТО МИ Е КЕФ! В началото ме обиждахте, след това се "възхищавахте". И винаги, любезно съм приемала позицията ви. Изчаках. И вече искам аз да кажа нещо :

Няма да си събирам повече куфарите! Няма и да се отказвам! Няма да се съгласявам с вашите изгнили правила, родени в интерес, израснали в алчност и остаряващи с интриги. Старите хора казват : "Идва Видов ден"! И само, ако някой от вас, плюещи същества, видя утре да публикува "АЗ ОБИЧАМ СЛАВИ! " Ще ви цитирам! Ще ви намирам! И ще се постарая да се чувствате уникално. Тая държава ще се нареди! Такива чалгарки като мен - ще продължават! А мишките- те първа ще сменяте мнения.

Към всички, които сте били искрени и нормални - бъдете!

Спокойна нощ! :)" - сподели Анели във Фейсбук. Певицата продължава да съчетава две в едно, като учи за акушерка и пее в местен пиано бар.

М. Михайлов

2 коментара
Коментирай
07.08.2019 16:31 | Iok
От кръчмарска певица не искам съвети и итервюта
07.08.2019 21:45 | Ха-ха
Тази не я знаем каква е даже, а ни държи агресивен тон все едно за нещо сме ѝ виновни. Какво сме ѝ направили? Харесва Слави. Да си го харесва. Нас какво ни интересува?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар