Седмица на купона в Благоевград. Куп звезди пристигат за рождения ден на THE FACE
08 октомври 2019 12:11 Mobile watches 4382 прочита Mobile comments 2 коментара

Дъжд от звезди тази седмицa в клуб THE FACE Благоевград. Още днес пристигат най-любимата група на тийнейджърите Скандау. Атрактивното дуо Лъчо и Тото е подготвило незабравим купон за феновете и много нови хитове, които ще представят на цената на нощния клуб.

Нетърпеливи фенки вече резервират места за тазвечерното шоу. Вдругиден щафетата поема синеоката красавица Емануела, е нахъсана за купон до зори и ще зарадва почитателите си с култовите си парчета. Вход свободен за дамите.

Черешката на тортата ще бъде в събота, когато в заведението ще гостуват любимците на публиката за 2019 Емилия и Денис Теофиков.

Двете им дуетни парчета ги изстреляха в челните места на българските музикални класации и бързо се превърнаха в най-слушания дует от млади и стари. Младият Денис пък предизвиква еуфория в момичета, където и да се появи.

Припомняме, че той направи дебют точно на сцената на THE FACE преди няколко месеца и стартира участията си в заведения в цяла България. Емилия и Денис пристигат в събота, специално за рождения ден на клуба.

2 коментара
Коментирай
09.10.2019 20:24 | плажо
Аз съм с чадър.
20.10.2019 04:59 | Pirin
Феновете на менте алкохола сите там!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар