Семейство гастарбайтери долетя от Англия до Петрич, за да се врекат във вечна вярност и любов, Зорница и Владислав вдигнаха сватба за чудо и приказ
7.07.2018 10:56 Mobile watches 40229 прочита Mobile comments 3 коментара

След дългогодишна връзка, Зорница и Владислав от Петрич узакониха любовта си и долетяха от Англия, където работят и живеят с двете си деца, за да направят тържеството си в родния град. Младото семейство вдигна тежка сватба в ресторант в южния град, като изпълнили всички ритуали стриктно,както повеляват традициите. Венчавката била извършена от отец Борис в храма "Св. Илия" в петричкото село Беласица. Гражданският брак младоженците сключили в градината на ресторанта, където си казали заветното "Да" и се врекли във вечна вярност и любов.

Кумове и най-важни гости на сватбеното тържество на Зорница и Владислав били приятелите им от Македония Вена и Васе Георгиеви. Шафери, разбира се били синовете на сем. Маркови, както и техните близки Десислава Гоцева и Васил Калински.
Над 200 гости близки,роднини и приятели от Сърбия,Македония и Турция присъствали на сватбеното тържество. Специална и незабравима изненада поднесли двете им деца.

На микрофона пред всички гости те произнесли реч,която сами написали. Освен речта, двамата малчугани от спестяванията си закупили ваучер за меден месец на родителите си в Дубай, който им връчили на сватбата. Това било и изненада за рожденния ден на майка им Зорница . Думите изречени от двете момчета трогнали всички гости и най-вече Зорница и Владислав.

Пожелаваме на семейство Маркови да бъдат здрави, винаги така щастливи,подкрепящи се и разбирателството никога да не напуска пределите на дома им. Честито!

Ани Георгиева

3 коментара
Коментирай
7.07.2018 14:32 | 2222
хубави младоженци но фотографа е гола вода ако е изобщо фотограф
7.07.2018 23:32 | Здравка Кълева
Прекрасни млади хора, който се борят за щастието си! Да са здрави и много щастли
8.07.2018 16:37 | Petri4
Браво
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката