Синът на бившия зам.- кмет по култура в Благоевград Христина Спасова, младата надежда на ЦСКА, Георги Шопов, завърши с отличие и бе умопомрачителен на бала си
28 май 2023 23:27 Mobile watches 42963 прочита Mobile comments 0 коментара

Синът на бившият заместник-кмет по култура и хуманитарни дейности в Благоевград, Христина Спасова- Георги, се дипломира с отличие в паралелка с английски и испански език и предприемачество на известна столична гимназия.  

Високият му успех в училище и на терена, като футболист на "ЦСКА 48", изпълниха с гордост родителите му,  и най-вече именитата му майка, която през годините бе неотлъчно до него, вдъхновявайки го да стъпва здраво по пътя към постигане на мечтите. Затова и в деня на абитуриентския бал, Георги Шопов благодари от сърце на мама за грижите, обичта и всеотдайността  през всичките години, в които малкото момче се превръщаше в красив, млад мъж. 

Облечен като по журнал, с уникален костюм, последен писък на модата, чаровникът остави без думи приятелите си, близките и  роднините, които дойдоха, за да станат част от тържеството послучай абитуриентския му бал.

Много стилен, изключително красив, Георги предизвика въздишки у много познати и непознати девойки, станали свидетели на абитуриентското му дефиле. Най-развълнувана  в този ден бе неговата майка Христина, която гледайки вече порасналото си момче, едва скриваше вълнението си, запечатано в серия снимки с абитуриента. Облечена в елегантна рокля, подчертаваща хубостта и, майката на абитуриента бе изумителна и достойна за неговата дама по червения килим.

Екипът на Struma. com пожелава на Георги Шопов много щастливи мигове с близките му хора, много успехи на терена и извън него. Нека късметът бъде негов неизменен спътник, а плаването в морето на живота- без подводни рифове! Попътен вятър, Георги! 
В. Василев 

0 коментара
Коментирай