Собственик на магазини за дрехи се врече във вярност на любимата си на пищно тържество в Благоевград
09 септември 2019 11:53 Mobile watches 40751 прочита Mobile comments 0 коментара

Благоевградският бизнесмен, собственик на магазин дрехи Георги Зекирски, се врече във вярност на любимата си Антония Янева пред очите на близки и приятели. Тържеството се състоя в ресторант в местността Бачиново. В събота, след 7 години любов, Георги най-накрая се престраши и се врече в любов завинаги на красивата Антония.

Булката бе в прекрасна стилна рокля с воал, а младоженецът бе заложил на елегантен черен костюм и вратовръзка. Кумове на младоженците бяха приятелите им Тодор Везенков, който е служител в системата на МВР и бизнесдамата Ива Везенкова. Трите шаферки, облечени в ефектни сини рокли внасяха допълнителна красота в сватбения ден на Тони и Георги.

Първият танц на новото семейство Зекирски бе на фона на романтична балада, която разпали огъня от любов в очите на младоженците. Кумът и кумата поздравиха семейството с прочувствени речи, които разплакаха техните родители. Емоции, танци и песни белязаха най-специалния ден на Антония и Георги Зекисрки, които бяха на седмото небе от щастие.

Булката бе във вихъра на танца цяла нощ и няколко пъти повеждаше хорото. Пожелаваме на красивите младоженци дълъг семеен живот, осеян с радост и разбирателство и да се носят все така на вълната любовта.

Ели Васева

0 коментара
Коментирай
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар