Тежка сватба в Симитли! Филипа и Атанас си каза "Да" с благословията на депутата Ст. Апостолов и съпругата му Весела
15.07.2018 21:26 Mobile watches 37363 прочита Mobile comments 0 коментара

Тежка сватба вдигна на сина си ,войводата Иван Лазаров от Симитли. Днес Атанас, се врече във вярност на любимата си Филипа пред 200 гости. Сключването на гражданския брак на двамата влюбени благословиха депутатът Стефан Апостолов и съпругата му Весела, които бяха и най-важните им гости, техни кумове и първи орисници.

"Да сте много щастливи, здрави и вечно влюбени. Да ви се родят близнаци, момиче и момче, които да ви радват. Дните ви да са изпълнени само с прекрасни мигове и спомени, каза кумът в речта си. Красивите младоженци излезли като от журнал ,обраха овациите на гостите ,дошли за сватбеното им тържество в Симитли, в празнично украсената сватбена зала на бившето поделение.

Петстепенно меню и изискани питиета бяха приготвили за гостите младоженците, които предизвикаха бурни аплодисменти с първия си танц. По хубост не им отстъпваха кума и кумата. Депутатът Апостолов бе в красив тъмносин костюм и синя вратовръзка, а нежната му половинка Весела бе избрала за празничния ден елегантна черна рокля, фино подчертаваща красивите и извивки.

Родителите на младоженците бяха на 7-мото небе от щастие и не пропуснаха лично да поздравят всеки от гостите, уважил най-прекрасния ден на децата им. Празникът на Филипа и Атанас се вихри с пълна сила, с много музика и танци.

Пожелаваме им от сърце да са вечно влюбени и много щастливи. Деца да осмислят живота им и да ги радват Честито!

Петя Петрова