Упорито към световна слава! 17-годишната Никол Паласчева от Сандански грабна сърцата на италианската публика
26 юни 2022 07:13 Mobile watches 10889 прочита Mobile comments 2 коментара


Само на 17 годинитбългарската певица Никол Паласчева от Сандански е сред новите музикални звезди в Италия. Там е известна като Ника Парис. “Когато някой ми каже Никол, имам чувството, че съм направила гаф и ще ми се карат”, споделя изпълнителката. 

Името си избира само. Ника, защото от малка всички я наричат на галено така, а Парис ѝ хрумва случайно. 

На 18 юни, Ника Парис участва в един от поредицата концерти, озаглавени Battiti Live в Бари, Италия. Изключително популярно музикално събитие, в което участват най-нашумелите звезди на страната. В него тази година участват имена като Fedez, прочутото по цял свят трио IL Volo, Томазо Парадисо. 

Българката е поканена да се качи на престижната сцена заедно с рапъра Вегас Джоунс. И пеят пред 50 хил. души. Двамата изпълняват дуетната си песен Amnesie, в която тя пее на френски, а той - на родния си италиански език. 

Песента се радва на огромен успех не само у нас, но и в Италия и Франция, където влезе в радиокласациите. Ника Парис участва в написването на песента заедно с Вегас Джоунс и диджеите ROOM9, пише 24 часа. Парчето се върти с видеоклип, чиито снимки правят в Монте Карло и на Френската Ривиера. 

След концерта в Бари Ника Парис се върна в България, за да се яви на изпитите за завършване на XI клас в Международна гимназия “Проф. д-р В. Златарски”. 

 
 

2 коментара
Коментирай
26.06.2022 08:44 | Почитателка
Браво, Никол! Дерзай смело !
Твоите изпълнения докосват сърцата на много хора !!!
Бъди здрава и смело сбъдвай мечтите си
26.06.2022 16:13 | $
Хубаво го е захванала микрофона, може и нещо друго също така да държи
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар